|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:15 am
Hy! dostałam się do Wrocka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:19 am
Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! kongratulejszyns 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:22 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! kongratulejszyns 3nodding to jest taki pland B, bo najbardziej zalezy mi na Lublinie, a te wyniki w przyszlym tygodniu bede miec... ale i tak jestem hepi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:37 am
Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! Wporzo, a na co sie dostałaś do mojego znienawidzonego miasta ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:46 am
helou..
@Bee: a czy Warszawiacy w ogole lubia jakies inne miasta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:50 am
opcy helou.. @Bee: a czy Warszawiacy w ogole lubia jakies inne miasta? Ogólnie to ja nie wiem, ... Ja uwielbiam Toruń, Zakopane, pomniejsze górskie miasteczka i te na wybrzeżu. Ale nie cierpię Wrocławia a raczej wrocławian, ale nie pamiętam już czemu. A jeśli chodzi o tak szerzej to się zakochałem w Czeskiej Pradze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:51 am
BeeWolf Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! Wporzo, a na co sie dostałaś do mojego znienawidzonego miasta ?! Zootechnike :] Czekam jeszcze na wyniki z Lublina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:54 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! Wporzo, a na co sie dostałaś do mojego znienawidzonego miasta ?! Zootechnike :] Czekam jeszcze na wyniki z Lublina. To ja Czymam kciuka za Lublin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:54 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! Wporzo, a na co sie dostałaś do mojego znienawidzonego miasta ?! Zootechnike :] Czekam jeszcze na wyniki z Lublina. to sie bedziesz z anku szlajac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:56 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Hy! dostałam się do Wrocka! Wporzo, a na co sie dostałaś do mojego znienawidzonego miasta ?! Zootechnike :] Czekam jeszcze na wyniki z Lublina. To ja Czymam kciuka za Lublin. Dzieki mrgreen Wczoraj wrocilam z ostatniego egzaminu z rysunku...postawili nam na sali dwa snopy siana, kose, grabie i jakis inny wiesniacki sprzet...i narysuj tu cos takiego w 1,5 godziny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:59 am
Delein the Wildest Dzieki mrgreen Wczoraj wrocilam z ostatniego egzaminu z rysunku...postawili nam na sali dwa snopy siana, kose, grabie i jakis inny wiesniacki sprzet...i narysuj tu cos takiego w 1,5 godziny... No fajnie, ... Szkuc, fabry, mieszane czy co ?! . . . E... było zrobić zdięcie. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 6:01 am
BeeWolf Delein the Wildest Dzieki mrgreen Wczoraj wrocilam z ostatniego egzaminu z rysunku...postawili nam na sali dwa snopy siana, kose, grabie i jakis inny wiesniacki sprzet...i narysuj tu cos takiego w 1,5 godziny... No fajnie, ... Szkuc, fabry, mieszane czy co ?! . . . E... było zrobić zdięcie. neutral Tylko olowki. Nie mialam aparatu :] ale jak Adwokat zrzuci zdjecia z samego Lublina, to je tu wrzucimy...mamy zdjecia z Kozą mrgreen W ogole poznalam fajnych ludzi zdajacych na teologię xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 6:03 am
Mroczny Tato to sie bedziesz z anku szlajac razz nie bedzie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 6:08 am
opcy Mroczny Tato to sie bedziesz z anku szlajac razz nie bedzie.. Moze jeszcze wyjdzie na to, ze sie we Wrocku spotkamy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 6:15 am
Delein the Wildest Tylko olowki. Nie mialam aparatu :] ale jak Adwokat zrzuci zdjecia z samego Lublina, to je tu wrzucimy...mamy zdjecia z Kozą mrgreen W ogole poznalam fajnych ludzi zdajacych na teologię xD O jak fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|