|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:48 pm
opcy Karnaaa Oo wlasne co byscie chcieli miec namalowanego na scianie w swoim pokoju ?? ninja owce lol opancerzona? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen opcy Karnaaa Oo wlasne co byscie chcieli miec namalowanego na scianie w swoim pokoju ?? ninja owce ja kocham owce wlasnie jedna przedemna stoi taka pulchna ^^ grubiutka sloziutka ^D
cierpie na owco fobie ja musze miec owce.... Meeeeeeee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Anzelmo:Jeszce bardziej !! scream mrgreen ermm... smile biggrin xd mrgreen rofl moze byc? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:49 pm
Karnaaa renge_karen opcy Karnaaa Oo wlasne co byscie chcieli miec namalowanego na scianie w swoim pokoju ?? ninja owce ja kocham owce wlasnie jedna przedemna stoi taka pulchna ^^ grubiutka sloziutka ^D
cierpie na owco fobie ja musze miec owce.... Meeeeeeee 4laugh ach jak slodko ^D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:50 pm
renge_karen Karnaaa jak sie postarasz to czemu nie ?? mrgreen Anzelmo:Jeszce bardziej !! scream mrgreen moze kiedys........wiecej optymizmu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:51 pm
Karnaaa renge_karen Karnaaa jak sie postarasz to czemu nie ?? mrgreen Anzelmo:Jeszce bardziej !! scream mrgreen moze kiedys........wiecej optymizmu wink tu na gaii moj optymizm umarl.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
-OUT OF CASH- to znaczy ze nie mam kasy na donate ( a tym bardziej dla siebie xP )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Karnaaa Anzelmo:Jeszce bardziej !! scream mrgreen ermm... smile biggrin xd mrgreen rofl moze byc? xDD no moze chociaz jeszce troche by nie zaszkodzilo blaugh i juz mne z kompa zganiaja stressed papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:53 pm
Anzelmo -OUT OF CASH- to znaczy ze nie mam kasy na donate ( a tym bardziej dla siebie xP ) *idzie sobie od niego* ..... *podchodzi i wyciaga reke* Karnaaa chcesz cuksa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:53 pm
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Anzelmo:Jeszce bardziej !! scream mrgreen ermm... smile biggrin xd mrgreen rofl moze byc? xDD no moze chociaz jeszce troche by nie zaszkodzilo blaugh i juz mne z kompa zganiaja stressed papa huh... cya tomorrow o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:54 pm
Dobra ja spadam papa ^^ (nie wszystkim *patrzy na Anzelmo*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:54 pm
renge_karen *idzie sobie od niego* ..... *podchodzi i wyciaga reke* Karnaaa chcesz cuksa??czemu do cholery wszyscy prosza o kase takiego nuba jak ja? O_O (w istocie... na Gai jestem nubem >.< )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:55 pm
renge_karen Dobra ja spadam papa ^^ (nie wszystkim *patrzy na Anzelmo*) aha... dzieki... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:55 pm
Anzelmo renge_karen Dobra ja spadam papa ^^ (nie wszystkim *patrzy na Anzelmo*) aha... dzieki... xP nie ma za co ^^
papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|