|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:19 pm
Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania *je grzanki i popija herbata* skad... masz... herbatke?... o.o sama SE zrobilam ;] a Kiray mi wylal moja herbatkeee... sad masz moze nadmiar herbatki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:20 pm
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania *je grzanki i popija herbata* skad... masz... herbatke?... o.o sama SE zrobilam ;] a Kiray mi wylal moja herbatkeee... sad masz moze nadmiar herbatki? xd *wyciaga spod siedzenia termos* prosze *gryzu gryzu grzanki* *mielu mielu grzanki* *polyku polyku grzanki* *mlasku mlasku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:20 pm
Kiray nudzi Ci sie?... Anzelmo po przejsciu kursu na Bulgarskiego Nindże nie potrzebuje amunicji do kalacha aby zabic... a ja po przejsciu kursu komando saki w Bangladeszu twierdze ze kalach bez pestek juz ci nie wystarczy... =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:21 pm
Omega Sun Ozzwald Kiray a po co mi mop... *pije kolejnego* kurde samemu mam pic?... ja jestem abstynentem swiat sie konczy, chyba sie obudzilam w alternatywnej rzeczywistosci..... nie jestes pijana i to wszystko to delirium...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:21 pm
Kiray *szturchaniec lokciem w Ozzwalda* na to liczylemalez nic nieszkodzi, tak zawsze jest na poczatku po nastepnym bedzie lepiej... *polewa kolejny raz* *wypija i idzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:22 pm
Terrorystka Frania *wyciaga spod siedzenia termos* prosze *gryzu gryzu grzanki* *mielu mielu grzanki* *polyku polyku grzanki* *mlasku mlasku* dziekuuje 3nodding *otwiera termos* ahh... goraca herbatka blaugh *wlewa herbatki do kubka* *popija hebatke* *oddaje termos dla Frani* =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:23 pm
Anzelmo Kiray nudzi Ci sie?... Anzelmo po przejsciu kursu na Bulgarskiego Nindże nie potrzebuje amunicji do kalacha aby zabic... a ja po przejsciu kursu komando saki w Bangladeszu twierdze ze kalach bez pestek juz ci nie wystarczy... =_= A mnie uczył Chuck Norris i piłam wódkę. No i kto mi tu fiknie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:23 pm
Anzelmo Kiray nudzi Ci sie?... Anzelmo po przejsciu kursu na Bulgarskiego Nindże nie potrzebuje amunicji do kalacha aby zabic... a ja po przejsciu kursu komando saki w Bangladeszu twierdze ze kalach bez pestek juz ci nie wystarczy... =_= nie znasz sie i tyle... jak mowilem ciepla klucha jestes xp domokun *rozglada sie* EvilYuki mi uciekla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:24 pm
EvilYuki A mnie uczył Chuck Norris i piłam wódkę. No i kto mi tu fiknie? wiedz ze ktos juz zabila Chucka =_= i to nie ja, i nie Kiray =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:24 pm
Anzelmo Terrorystka Frania *wyciaga spod siedzenia termos* prosze *gryzu gryzu grzanki* *mielu mielu grzanki* *polyku polyku grzanki* *mlasku mlasku* dziekuuje 3nodding *otwiera termos* ahh... goraca herbatka blaugh *wlewa herbatki do kubka* *popija hebatke* *oddaje termos dla Frani* =^_^= *zakreca termos i chowa* *odnosi naycznia* *klep kelp po brzuszku* iu whee *pada na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:26 pm
Kiray nie znasz sie i tyle... jak mowilem ciepla klucha jestes xp domokun *rozglada sie* EvilYuki mi uciekla... jak sie nie znam... nawet jakbys probowal znokautowac kogos z kolby to bys nie zdazyl... jak bys sie zamachnal kalaszem to by trwalo wieki... (i wrog by to wykorzystal xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:27 pm
Anzelmo EvilYuki A mnie uczył Chuck Norris i piłam wódkę. No i kto mi tu fiknie? wiedz ze ktos juz zabila Chucka =_= i to nie ja, i nie Kiray =_= Przecież Chuck nie umiera, ty bucu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Kiray a po co mi mop... *pije kolejnego* kurde samemu mam pic?... ja jestem abstynentem swiat sie konczy, chyba sie obudzilam w alternatywnej rzeczywistosci..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rany boskie zaraz umre _ _"
kiedy bedzie padało albo co!? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:31 pm
Anzelmo Kiray nie znasz sie i tyle... jak mowilem ciepla klucha jestes xp domokun *rozglada sie* EvilYuki mi uciekla... jak sie nie znam... nawet jakbys probowal znokautowac kogos z kolby to bys nie zdazyl... jak bys sie zamachnal kalaszem to by trwalo wieki... (i wrog by to wykorzystal xD ) kalacha moze miec bagnet... wiec bym dzgnal... *zbiera resztki zagrych, wsadza do ust i wszystko szamie* i nadal sie nie znasz... *mowi z pelnymi ustami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|