|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 10:52 am
to ja sobie kolejke zajme... o ktorej otwieraja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 10:54 am
Kiray to ja sobie kolejke zajme... o ktorej otwieraja? nie wiem, ja czekam od piątej cool *gryz Twisted w noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 10:58 am
hejka wam 4laugh blaugh
dobry humorek mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 10:59 am
Autark Kiray to ja sobie kolejke zajme... o ktorej otwieraja? nie wiem, ja czekam od piątej cool *gryz Twisted w noge* to jestem drugi w kolejce... super fajnie by bylo jak by papier toaletowy przywiezli heart wink a gdzie ty widzisz Twist?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:00 am
Ann_Miho hejka wam 4laugh blaugh dobry humorek mam blaugh *staje przed nią* śmiało redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:01 am
Ann_Miho hejka wam 4laugh blaugh dobry humorek mam blaugh nie krepuj sie *przygotowuje sie na wysciskanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:02 am
Autark Ann_Miho hejka wam 4laugh blaugh dobry humorek mam blaugh *staje przed nią* śmiało redface ahh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:04 am
Kiray to jestem drugi w kolejce... super fajnie by bylo jak by papier toaletowy przywiezli heart wink a gdzie ty widzisz Twist? drugi nie znaczy lepszy xp *podaje Żuberka* srajtaśma sie nam skończyła? a Twisted widziałem jak sie gdzieśtu kręciła ... ale chyba ją znowu wystraszyłem ... może Omi jest *gryz Omi w noge* emo Omi? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:04 am
Kiray Autark Kiray to ja sobie kolejke zajme... o ktorej otwieraja? nie wiem, ja czekam od piątej cool *gryz Twisted w noge* to jestem drugi w kolejce... super fajnie by bylo jak by papier toaletowy przywiezli heart wink a gdzie ty widzisz Twist? No to ja trzecia... Ann, a ja? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:06 am
Ann_Miho Autark Ann_Miho hejka wam 4laugh blaugh dobry humorek mam blaugh *staje przed nią* śmiało redface ahh heart go mocniej przytuliłaś, wracaj tu wink *poprawia włosy i sprawdza oddech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:06 am
Autark a Twisted widziałem jak sie gdzieśtu kręciła ... ale chyba ją znowu wystraszyłem ... może Omi jest *gryz Omi w noge* emo Omi? emo al crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:07 am
chowala sie to nie dostalas ale juz dostajesz
to ja tez stane w tej kolejce za niewiadomo czym jak wszyscy to wszyscy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:07 am
Autark Kiray to jestem drugi w kolejce... super fajnie by bylo jak by papier toaletowy przywiezli heart wink a gdzie ty widzisz Twist? drugi nie znaczy lepszy xp *podaje Żuberka* srajtaśma sie nam skończyła? a Twisted widziałem jak sie gdzieśtu kręciła ... ale chyba ją znowu wystraszyłem ... może Omi jest *gryz Omi w noge* emo Omi? emo ale tez nie znaczy gorszy wink z powrotem zaczelem ja kolekcjonowac mrgreen *pije zuberka* dobry bo zimny... *szczepcze* moze na poczatku nie gryz... jak jakas sie zjawi to przywiaz ja do krzesla i wtedy gryz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:09 am
Ann_Miho Autark Ann_Miho hejka wam 4laugh blaugh dobry humorek mam blaugh *staje przed nią* śmiało redface ahh heart *nogi sie podnim uginaja* wspaniale uczucie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:10 am
Omega Sun Autark a Twisted widziałem jak sie gdzieśtu kręciła ... ale chyba ją znowu wystraszyłem ... może Omi jest *gryz Omi w noge* emo Omi? emo al crying przepraszam whee *masu masu jej nóżki* Omi sie nie gniewa, tęskniliśmy po prostu :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|