|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:19 am
BeeWolf Rin_Youkai Znam 3 Oskarow i wszyscy sa bardzo grzeczni xd nyo jeden nawet uczyl mnie grac na skrzypcach Fantastycznie >Opiera sie o swoje drzewko< >podaje jej kolejne piwko< Pij pij maleńka smile aaaaa eeee troche dziwnie sie czuje x_X chyba juz wiecej nie bede pic rolleyes Sei: Pa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:20 am
Julka ale ja...
ja nie chcialam...
gonk crying gonk
*bierze martwego chomika za ogon i spuszcza w toalecie*
zegnaj... *klepu klepu po plecach* byl dobrym chomikiem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:21 am
Julka twisted twisted twisted
aa... tajemnica...
dwoch niemoge wziac, to chociaz jednego chce rofl jak tajemnica to ja nawet nie moge rozwazyc oddania ktoregos siebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:21 am
Rin_Youkai *klepu klepu po plecach* byl dobrym chomikiem emo jak 48 poprzednich... emo
ale ten byl szczegolny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:22 am
Rin_Youkai BeeWolf Fantastycznie >Opiera sie o swoje drzewko< >podaje jej kolejne piwko< Pij pij maleńka smile aaaaa eeee troche dziwnie sie czuje x_X chyba juz wiecej nie bede pic rolleyes Sei: Pa 3nodding pirate No napij sie napij. >Podaje jej buteleczke< Ale zemnie cham >nalewa jej w kryształa< dramallama cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:22 am
Ozzwald jak tajemnica to ja nawet nie moge rozwazyc oddania ktoregos siebie blaugh o zesz...
to nie tak mialo byc... gonk
plizzzz... tylko na 15min... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:23 am
BeeWolf Nadal jestem wyjatkowo grzeczny. >macu macu ja po pupie< Tak, tak nikt w to nie watpi blaugh * szuka slepo jego reki by odwiesc ja od swego ciala *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:24 am
Julka Rin_Youkai *klepu klepu po plecach* byl dobrym chomikiem emo jak 48 poprzednich... emo
ale ten byl szczegolny... widac bylo, ze kochasz go cala soba emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:25 am
Julka Ozzwald jak tajemnica to ja nawet nie moge rozwazyc oddania ktoregos siebie blaugh o zesz...
to nie tak mialo byc... gonk
plizzzz... tylko na 15min... cool nie moge ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:25 am
BeeWolf pirate No napij sie napij. >Podaje jej buteleczke< Ale zemnie cham >nalewa jej w kryształa< dramallama cheese_whine nieeeeee * wykreca sie koslawo* ja juz nie chce hihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:26 am
Rin_Youkai BeeWolf Nadal jestem wyjatkowo grzeczny. >macu macu ja po pupie< Tak, tak nikt w to nie watpi blaugh * szuka slepo jego reki by odwiesc ja od swego ciala * no to sie ciesze, ze nikt nie watpi. >Macu macu< Dobrze, że na slepo tak marnie celujesz. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:26 am
Rin_Youkai BeeWolf Nadal jestem wyjatkowo grzeczny. >macu macu ja po pupie< Tak, tak nikt w to nie watpi blaugh * szuka slepo jego reki by odwiesc ja od swego ciala * pomoge Ci... *ostrzem mieczyka podnosi jego kimono powoli do gory* omg, spojrzna jego nogi... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 4:28 am
Rin_Youkai BeeWolf pirate No napij sie napij. >Podaje jej buteleczke< Ale zemnie cham >nalewa jej w kryształa< dramallama cheese_whine nieeeeee * wykreca sie koslawo* ja juz nie chce hihihihi >opiera sie wygodnie< >spuszcza kapelusz na oczy< >W glinianym dzbanuszku ma tym razem sake< >popija sobie trunek<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|