|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:29 pm
nie ma nikogo trudno >siada sobie przed budynkiem, opierajac sie o stare drzewo< >zakłada kapelusz i spuszcza go sobie na oczy< >dłoń kładzie na tsubie <
Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 11:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:40 am
*ekhem, ekhem*
to kto wczoraj dostał bana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:41 am
EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:44 am
Ryuukei oshii EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt a myślałam, że nam się w końcu uszczupli gromada gaiowiczów, tak się żarli... sweatdrop no ale jak nikt, to znaczy, że dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:45 am
Ryuukei oshii EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt eek eek eek eek eek Twist jak ty slicznie wygladasz eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:46 am
EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt a myślałam, że nam się w końcu uszczupli gromada gaiowiczów, tak się żarli... sweatdrop no ale jak nikt, to znaczy, że dobrze... chwilowo nikt 3nodding kazdy zasluguje na ruga szanse a oni ostrzezeni zostali 3nodding
"w koncu"...czyzby zalezalo Ci na pozbyciu sie paru osob wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:48 am
Rin_Youkai Ryuukei oshii EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt eek eek eek eek eek Twist jak ty slicznie wygladasz eek eek eek eek eek eek dziekuje 3nodding uwazaj bo wpadne w samozachwyt i nie do zniesienia bede rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:52 am
Ryuukei oshii dziekuje 3nodding uwazaj bo wpadne w samozachwyt i nie do zniesienia bede rofl rofl rofl nie no serio xd polaczylas bardzo dobrze duzo rzeczy, ktore osobno by tak fajnie juz nie wygladaly --> ja sie nie podlizuje =='''''''''' tylko jestem pod wrazeniem, bo sama nie naleze do osob, ktore potrafia naraz dobrze dobrac duzo rzeczy--> to widac zreszta po avku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:54 am
EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? HU! HA! * wyskakuje jej przed nosem z katana* ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:54 am
Rin_Youkai nie no serio xd polaczylas bardzo dobrze duzo rzeczy, ktore osobno by tak fajnie juz nie wygladaly --> ja sie nie podlizuje =='''''''''' tylko jestem pod wrazeniem, bo sama nie naleze do osob, ktore potrafia naraz dobrze dobrac duzo rzeczy--> to widac zreszta po avku XD gonk zdejmij tylko ten welon i bedzie git...w tej psotaci jest on okropny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:58 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai nie no serio xd polaczylas bardzo dobrze duzo rzeczy, ktore osobno by tak fajnie juz nie wygladaly --> ja sie nie podlizuje =='''''''''' tylko jestem pod wrazeniem, bo sama nie naleze do osob, ktore potrafia naraz dobrze dobrac duzo rzeczy--> to widac zreszta po avku XD gonk zdejmij tylko ten welon i bedzie git...w tej psotaci jest on okropny 3nodding wiem, ze kompletnie nie pasuje, ale strasznie mi sie podoba .o. hmm no dobra, kiedy indziej go uzuje XD --> bo az mnie nawet razi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:00 am
Rin_Youkai wiem, ze kompletnie nie pasuje, ale strasznie mi sie podoba .o. hmm no dobra, kiedy indziej go uzuje XD --> bo az mnie nawet razi XD i juz duzo lepiej wygladasz 3nodding ... ninja choc rozowo gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:04 am
Ryuukei oshii EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki *ekhem, ekhem* to kto wczoraj dostał bana? nikt a myślałam, że nam się w końcu uszczupli gromada gaiowiczów, tak się żarli... sweatdrop no ale jak nikt, to znaczy, że dobrze... chwilowo nikt 3nodding kazdy zasluguje na ruga szanse a oni ostrzezeni zostali 3nodding
"w koncu"...czyzby zalezalo Ci na pozbyciu sie paru osob wink ? nie, tak mi się tylko napisało z podtekstami... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:05 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai wiem, ze kompletnie nie pasuje, ale strasznie mi sie podoba .o. hmm no dobra, kiedy indziej go uzuje XD --> bo az mnie nawet razi XD i juz duzo lepiej wygladasz 3nodding ... ninja choc rozowo gonk xd ohohoh juz nie xd (te wlosy przestaly juz pasowac _ _' i troche mi sie juz znudzily XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|