|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:43 pm
Anzelmo Ryuukei oshii Aidanna *siada w fotelu* i nastal blogi spok uj 3nodding xd to prowokacja rofl lol ? cos mi sie wydaje ze to nie bedzie blogi spokoj o.oja tu sie nie wlacze... jak by to mroczny napisal to ok, ale jego wogule nie szanuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:44 pm
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna *siada w fotelu* i nastal blogi spok uj 3nodding xd to prowokacja rofl lol ?nie o.O dlaczego tak sadzisz? bo najpierwsz czepiasz sie eMki za "SE" chociaz kiedys sama tak nagminnie pisalas, dajesz jej wyklad o poprawnej polszczyznie (piszac o tym posta z bledem), teraz sadzisz byki w podstawowych wyrazach... To tak troche zabawnie brzmi kiedy sie kogos potepia za cos co sie samemu robi confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:45 pm
o.o wiekszosc juz polazla... ale cos ty zrobil z wlochami? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:46 pm
Omega Sun Aidanna Ryuukei oshii Aidanna *siada w fotelu* i nastal blogi spok uj 3nodding xd to prowokacja rofl lol ?nie o.O dlaczego tak sadzisz? bo najpierwsz czepiasz sie eMki za "SE" chociaz kiedys sama tak nagminnie pisalas, dajesz jej wyklad o poprawnej polszczyznie (piszac o tym posta z bledem), teraz sadzisz byki w podstawowych wyrazach... To tak troche zabawnie brzmi kiedy sie kogos potepia za cos co sie samemu robi confused cos jeszcze? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:47 pm
Anzelmo o.o wiekszosc juz polazla... ale cos ty zrobil z wlochami? o.o upiołem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:47 pm
reasumujac:
za dzisiejszy wystep Aidana Ozz Linkin i eMka dostali odemnie po ostrzezeniu
przy nastepnej eskalacji polecicie razem na 24h (taka mini odpowiedzialnosc grupowa)
panu Bardierowi dziekujemy ale bana nie dostanie... niech jeszce troche pocwaniakuje to zobaczymy co sie da zrobic..
dobrejnocy zycze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:48 pm
Anzelmo ale cos ty zrobil z wlochami? o.o sprzedal ich... wybuchla afera... i juve polecialo w dol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:49 pm
witam wszystkich! (na chwilkę)
niech żyje update! w końcu mogę w normalny sposób nosić maskę!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:53 pm
Mirabell witam wszystkich! (na chwilkę) niech żyje update! w końcu mogę w normalny sposób nosić maskę!!! 4laugh No sliczny avatarek mirabellku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:56 pm
BeeWolf Mirabell witam wszystkich! (na chwilkę) niech żyje update! w końcu mogę w normalny sposób nosić maskę!!! 4laugh No sliczny avatarek mirabellku razz dzięki Pszczółko! Twój też jest ładny. a ja w końcu po tych wszystkich latach jestem dumny ze swojego whee niech żyją japońskie potwory!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:59 pm
kolorowych snow wszystkim 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:00 pm
Mirabell BeeWolf Mirabell witam wszystkich! (na chwilkę) niech żyje update! w końcu mogę w normalny sposób nosić maskę!!! 4laugh No sliczny avatarek mirabellku razz dzięki Pszczółko! Twój też jest ładny. a ja w końcu po tych wszystkich latach jestem dumny ze swojego whee niech żyją japońskie potwory! Banzai banzai.... >łypie na niego< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:05 pm
BeeWolf Mirabell BeeWolf Mirabell witam wszystkich! (na chwilkę) niech żyje update! w końcu mogę w normalny sposób nosić maskę!!! 4laugh No sliczny avatarek mirabellku razz dzięki Pszczółko! Twój też jest ładny. a ja w końcu po tych wszystkich latach jestem dumny ze swojego whee niech żyją japońskie potwory! Banzai banzai.... >łypie na niego< mrgreen łyp, łyp. nie martw się Psiółko odzyskasz maskę. a ja już mówię dobranoc, bo rano muszę wstać. *znik!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:09 pm
Mirabell łyp, łyp. nie martw się Psiółko odzyskasz maskę. a ja już mówię dobranoc, bo rano muszę wstać. *znik!* kombawa Mirabel, a moze raczej oyasumi nasai. bay bay biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|