|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:08 pm
odkrylam, ze jestem gejem! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:09 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald ludzie nie jezdzic po mrocznym bo sie obraze na was... on jest madry przystojny, inteligenty... ja jestem uposledzony... do tego kaleka i to ja chce rzucac teksty ktore sa zalosne... nie chce pomocy mimo mojego uposledzenia masz podobne teksty jak to gadalismy w podstawowce... coraz lepiej tak tak mow i proboj z siebie robic idiote - zalosne 3nodding chyba zaczne liczyc ile razy napisale slowo zalosny badz jego odmiane licz... mi tez sie nudzi ale to slowo doskonale uwydatnia moj przekaz... nie wiem czy znajde rownie piekne slowo oddajace to same odczucie sad ale do kogo ten przekaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardier Mam parkinsona... patrzcie na mnie~! Look at me, loook at me rofl ja wiem ze probujesz sie wlaczyc do rozmowy ale odrobine dobrego smaku prosze... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wcina popcorn* i sledzi z kanapy rozwoj wydarzen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:10 pm
Aidanna a jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk lol lol lol a jednak moje czepialstwo nie poszlo w las lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Bardier Ozzwald ludzie nie jezdzic po mrocznym bo sie obraze na was... on jest madry przystojny, inteligenty... ja jestem uposledzony... do tego kaleka i to ja chce rzucac teksty ktore sa zalosne... nie chce pomocy mimo mojego uposledzenia Mam parkinsona... patrzcie na mnie~! Look at me, loook at me rofl a masz legitymacje recisty? wink Nie mów że trzeba mieć... oh s**t... to ja tu illegal buisness robie... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania to Autark w przebraniu ale ciii ;] no wiesz co... =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Aidanna a jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk lol lol lol a jednak moje czepialstwo nie poszlo w las lol lol lol lol masz dar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:11 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Aidanna a powiedz jaki eMeczka ma biust, ktory pewnie bardzo dobrze znasz mały ale własny stare pikny. eMus jak myslisz kiedy oni sie polapia w graczach? rofl iś wajst niśt ninja
Anzelmo no nareszcie! biggrin *popija i rozsiada się wygodnie w fotelu*eh no coz Aid ucichla Ozz pieprzy trzy po trzy - czas sie zmywa... badzcie tutaj jutro tak o tej samej porze... mi tez sie nalezy troche radosci z zycia. a teraz mozecie mnie pobesztac i poobgadywac pod moja nieobecnosc, zycze powodzenia mrgreen edit: o aid napisala posta - tak jestes gejem golisz pachy i nogi, szkoda tylko ze nie jestes samcem, bo porzucalbym kamieniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:11 pm
Ryuukei oshii Aidanna a jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk lol lol lol a jednak moje czepialstwo nie poszlo w las lol lol lol lol masz sie z czego cieszyc dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:12 pm
ale herabtke przyrzadzasz bardzo dobra wink XD *popija z wystawionym nonszalancko małym paluszkiem ku górze* *subtelny siorb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna a jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk lol lol lol a jednak moje czepialstwo nie poszlo w las lol lol lol lol masz sie z czego cieszyc dramallama lol lol a zebys wiedziala lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun *wcina popcorn* i sledzi z kanapy rozwoj wydarzen ninja popkorn jest niezdrowy =_= *podaje 2 mochi dla Omi* to jest dobre >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:13 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Aidanna a powiedz jaki eMeczka ma biust, ktory pewnie bardzo dobrze znasz mały ale własny stare pikny. eMus jak myslisz kiedy oni sie polapia w graczach? rofl iś wajst niśt ninja
Anzelmo no nareszcie! biggrin *popija i rozsiada się wygodnie w fotelu*eh no coz Aid ucichla Ozz pieprzy trzy po trzy - czas sie zmywa... badzcie tutaj jutro tak o tej samej porze... mi tez sie nalezy troche radosci z zycia. a teraz mozecie mnie pobesztac i poobgadywac pod moja nieobecnosc, zycze powodzenia mrgreen edit: o aid napisala posta - tak jestes gejem golisz pachy i nogi, szkoda tylko ze nie jestes samcem, bo porzucalbym kamieniami. a mroczny co post wciska mi cos czego nie moge pojac... stara sie analfabecie przemowic do rozsadku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:13 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Aidanna a powiedz jaki eMeczka ma biust, ktory pewnie bardzo dobrze znasz mały ale własny stare pikny. eMus jak myslisz kiedy oni sie polapia w graczach? rofl iś wajst niśt ninja
Anzelmo no nareszcie! biggrin *popija i rozsiada się wygodnie w fotelu*eh no coz Aid ucichla Ozz pieprzy trzy po trzy - czas sie zmywa... badzcie tutaj jutro tak o tej samej porze... mi tez sie nalezy troche radosci z zycia. a teraz mozecie mnie pobesztac i poobgadywac pod moja nieobecnosc, zycze powodzenia mrgreen edit: o aid napisala posta - tak jestes gejem golisz pachy i nogi, szkoda tylko ze nie jestes samcem, bo porzucalbym kamieniami. pare stron wczesniej napisalam i zes nie odpowiedzial... wiec po co mam kontynuowac jak ja mialam racje dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|