|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:57 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam ożżż. pawlikiem mi tu zajechała mrgreen
Aid, Ozz dajcie se siana, bo wasze wywody sa juz naparwde nudne... domokun sweatdrop a kiedy wy se dacie siana to mroczn was bedzie miał jeszcze glebiej niz ma... takze wy luzujcie posladya jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam Jezus się znalazł... a bedziesz się bawił zupą jak na filmach czy poprostu zaczniesz działać w Iraq? xd Don't broke, don't cry... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a powiedz jaki eMeczka ma biust, ktory pewnie bardzo dobrze znasz mały ale własny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:58 pm
Mroczny Tato chyba ne razz ty tu tak brzydko nie zartuj bo jeszcze oni to lykna wink noo wieesz... ostatnia nasza rozmowa byla BARDZO interesujaca xp i to na BARDZO wysokim poziomie... xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mroczny Tato Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam ożżż. pawlikiem mi tu zajechała mrgreen
Aid, Ozz dajcie se siana, bo wasze wywody sa juz naparwde nudne... domokun sweatdrop a kiedy wy se dacie siana to mroczn was bedzie miał jeszcze glebiej niz ma... takze wy luzujcie poslady nie psuj zabawy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk pewnie ze se ładnie pisze bo gramtyka z miasta a ja ze wsi 3nodding cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:59 pm
ludzie nie jezdzic po mrocznym bo sie obraze na was... on jest madry przystojny, inteligenty...
ja jestem uposledzony... do tego kaleka i to ja chce rzucac teksty ktore sa zalosne... nie chce pomocy mimo mojego uposledzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun tak, wszelkie proby pogodzenia ich czy tez prosby o zaprzestania klotni skoncza sie tym, ze ktoras strona Ci zarzuci, ze sypiasz z druga- sprawdzilam, wiec lepiej sie nie wtracac i poczekac az im sie znudzi xd jak tak to tak... xD *siada wygodnie i przysluchuje sie rozmowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:00 pm
Bardier Jezus się znalazł... a bedziesz się bawił zupą jak na filmach czy poprostu zaczniesz działać w Iraq? xd Don't broke, don't cry... xd mistrz błędnego kontekstu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Mroczny Tato Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam ożżż. pawlikiem mi tu zajechała mrgreen
Aid, Ozz dajcie se siana, bo wasze wywody sa juz naparwde nudne... domokun sweatdrop a kiedy wy se dacie siana to mroczn was bedzie miał jeszcze glebiej niz ma... takze wy luzujcie posladya jak ty ladnie piszesz.... SE bardzo ladnie... bardzo po polsku i wogole... zwlaszcza gramatycznie 3nodding tak wiem emus... polska jezyk bardzo trudna jezyk ale sie starasz... olala to skoro tak to ty pewnie wiesz ze tez bledy robisz, tylko ze czesciej niz kto kolwiek mrgreen w ogole* kali miec krowa ja? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ludzie nie jezdzic po mrocznym bo sie obraze na was... on jest madry przystojny, inteligenty... ja jestem uposledzony... do tego kaleka i to ja chce rzucac teksty ktore sa zalosne... nie chce pomocy mimo mojego uposledzenia dzielny Ozzy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no patrzcie... a tatus juz nie ma nic do powiedzenia na ten temat, ze ludzie potrafia byz ze soba mimo odleglosci dramallama pff.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:01 pm
Ozzwald ludzie nie jezdzic po mrocznym bo sie obraze na was... on jest madry przystojny, inteligenty... ja jestem uposledzony... do tego kaleka i to ja chce rzucac teksty ktore sa zalosne... nie chce pomocy mimo mojego uposledzenia to lepiej nie baw sie katana... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:02 pm
Anzelmo Mroczny Tato chyba ne razz ty tu tak brzydko nie zartuj bo jeszcze oni to lykna wink noo wieesz... ostatnia nasza rozmowa byla BARDZO interesujaca xp i to na BARDZO wysokim poziomie... xp xp co z moja herbatą? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|