|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:51 pm
Anzelmo Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad ty chyba tez... xd nie zrozumiales go NOOOOO... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:51 pm
Mroczny Tato Anzelmo Omega Sun Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka* eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) herbata z mlekiem? oO tak zwana bawarka... bardzo smaczna... ale ty sie nie znasz talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:52 pm
Anzelmo Mroczny Tato Anzelmo eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) herbata z mlekiem? oO nigdy nie piles? o.o kawe kumam... ale herbate z mlekiem? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:52 pm
Mroczny Tato Anzelmo Omega Sun Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka* eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) herbata z mlekiem? oO Yo, uwazaj bo ryba ma zeby... xd Zaraz cie sfaczy za herbate... xd M8 nie pij tego... bo tattooooooooś przyszedł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:53 pm
Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad najazd trolli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:53 pm
Anzelmo Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad ty chyba tez... xd chyba ne razz ty tu tak brzydko nie zartuj bo jeszcze oni to lykna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:54 pm
Omega Sun Nie, jestes w samym epicentrum wydarzen biggrin Streszcze Ci, chociaz nie wiem od czego sie zaczelo i kto zaczal: Ozzy i Aid nie lubia Mrocznego, bo sie ich wciaz czepia. Mroczny i eMka nie lubia Ozziego i Aidany, bo podobno Ozzy zasugerowal, ze eMka sie "zle prowadzi", bo powinna sie obrazic za to, ze jej chlopak czyli Mroczny ma jej akty. Ale ja nie wiem czy to tak do konca bylo, bo nie sledze wydarzen od poczatku i wnioskuje tylko z obecnej klotni... a co do herbatki: nie, nie lubie takiej smile czyli ja wnioskuje to na razie powinienem byc cicho... sweatdrop (to moze cukru? =^_^'= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam ożżż. pawlikiem mi tu zajechała mrgreen
Aid, Ozz dajcie se siana, bo wasze wywody sa juz naparwde nudne... domokun sweatdrop a kiedy wy se dacie siana to mroczn was bedzie miał jeszcze glebiej niz ma... takze wy luzujcie poslady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd to tak jak ty jestes podobna do Pameli prawie pod kazdym wzgledem rofl zawsze chcialam miec wielgasny biust! crying pszepadl wraz z inteligencja (i tu jestescie podobne) a powiedz jaki eMeczka ma biust, ktory pewnie bardzo dobrze znasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:56 pm
opcy Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad najazd trolli? cos ala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad najazd trolli? a jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardier Yo, uwazaj bo ryba ma zeby... xd Zaraz cie sfaczy za herbate... xd M8 nie pij tego... bo tattooooooooś przyszedł xd straszne... =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Omega Sun Nie, jestes w samym epicentrum wydarzen biggrin Streszcze Ci, chociaz nie wiem od czego sie zaczelo i kto zaczal: Ozzy i Aid nie lubia Mrocznego, bo sie ich wciaz czepia. Mroczny i eMka nie lubia Ozziego i Aidany, bo podobno Ozzy zasugerowal, ze eMka sie "zle prowadzi", bo powinna sie obrazic za to, ze jej chlopak czyli Mroczny ma jej akty. Ale ja nie wiem czy to tak do konca bylo, bo nie sledze wydarzen od poczatku i wnioskuje tylko z obecnej klotni... a co do herbatki: nie, nie lubie takiej smile czyli ja wnioskuje to na razie powinienem byc cicho... sweatdrop (to moze cukru? =^_^'= ) to niegrzecznie tak nie proponowac innym herbaty confused ja tu wracam od zmywania sterty naczń i nikt mnie nie raczy opoczetsowac herbatką! confused co to za porządki! D:
Omi; xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:57 pm
Anzelmo Omega Sun Nie, jestes w samym epicentrum wydarzen biggrin Streszcze Ci, chociaz nie wiem od czego sie zaczelo i kto zaczal: Ozzy i Aid nie lubia Mrocznego, bo sie ich wciaz czepia. Mroczny i eMka nie lubia Ozziego i Aidany, bo podobno Ozzy zasugerowal, ze eMka sie "zle prowadzi", bo powinna sie obrazic za to, ze jej chlopak czyli Mroczny ma jej akty. Ale ja nie wiem czy to tak do konca bylo, bo nie sledze wydarzen od poczatku i wnioskuje tylko z obecnej klotni... a co do herbatki: nie, nie lubie takiej smile czyli ja wnioskuje to na razie powinienem byc cicho... sweatdrop (to moze cukru? =^_^'= ) tak, wszelkie proby pogodzenia ich czy tez prosby o zaprzestania klotni skoncza sie tym, ze ktoras strona Ci zarzuci, ze sypiasz z druga- sprawdzilam, wiec lepiej sie nie wtracac i poczekac az im sie znudzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:57 pm
Mroczny Tato Anzelmo Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad ty chyba tez... xd chyba ne razz ty tu tak brzydko nie zartuj bo jeszcze oni to lykna wink opozycje eliminujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|