|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:45 pm
komu przywalic? mrgreen
L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka* eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald i co mam robic to co wszyscy uwazaja za sluszne... to ty jestes smieszny nie my tos mi pojechal... nie ma to jak oklamywac samego siebie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:46 pm
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury nie bede znowu gadac ze widzieliscie sie 2 do 3 razy a tak to piszecie czule slowka w necie i tak naprawde w ogole sie nie znacie i smieszni jestescie, wszyscy maja z was polewke i nudni tez jestescie, mowicie o mnie to co sami robicie co znowu potwierdza fakt ze jestescie daremni i zalosci, ale tego nie powiem. Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:47 pm
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury nie bede znowu gadac ze widzieliscie sie 2 do 3 razy a tak to piszecie czule slowka w necie i tak naprawde w ogole sie nie znacie i smieszni jestescie, wszyscy maja z was polewke i nudni tez jestescie, mowicie o mnie to co sami robicie co znowu potwierdza fakt ze jestescie daremni i zalosci, ale tego nie powiem. widujemy sie czesto... czesto nawet pary, ktore mieszkaja kolo siebie nie widuja sie tyle co my confused a to, ze mieszkamy daleko od siebie i jestesmy ze soba i kochamy sie to ludzie podziwiaja... bo oni by nie umieli tak... a znam teraz wiele osob, ktore zyja w takim zwiazku juz dlugo, a nawet niektore sie juz slubem zakonczyly... jedna taka osoba tutaj na naszym forum byla... wiec nie wciskaj mi kitu, ze nie znam Przemka, bo znam go bardzo dobrze... nie oklamujemy siebie i ufamy sobie... jaki ty jestes ograniczony rolleyes ciekawe czy ty bys potrafil tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Omega Sun Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka* eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) herbata z mlekiem? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:48 pm
Mroczny Tato Aidanna oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd to tak jak ty jestes podobna do Pameli prawie pod kazdym wzgledem rofl zawsze chcialam miec wielgasny biust! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:49 pm
Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:49 pm
Mroczny Tato Anzelmo eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) herbata z mlekiem? oO nigdy nie piles? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:50 pm
Aidanna Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury nie bede znowu gadac ze widzieliscie sie 2 do 3 razy a tak to piszecie czule slowka w necie i tak naprawde w ogole sie nie znacie i smieszni jestescie, wszyscy maja z was polewke i nudni tez jestescie, mowicie o mnie to co sami robicie co znowu potwierdza fakt ze jestescie daremni i zalosci, ale tego nie powiem. widujemy sie czesto... czesto nawet pary, ktore mieszkaja kolo siebie nie widuja sie tyle co my confused a to, ze mieszkamy daleko od siebie i jestesmy ze soba i kochamy sie to ludzie podziwiaja... bo oni by nie umieli tak... a znam teraz wiele osob, ktore zyja w takim zwiazku juz dlugo, a nawet niektore sie juz slubem zakonczyly... jedna taka osoba tutaj na naszym forum byla... wiec nie wciskaj mi kitu, ze nie znam Przemka, bo znam go bardzo dobrze... nie oklamujemy siebie i ufamy sobie... jaki ty jestes ograniczony rolleyes ciekawe czy ty bys potrafil tak... ale wszyscy... czyli on i gaiowicze sie znas smieja... bo oni stanowia cala ludzkosc... tyle ze nas to nie rusza... gorzej jak z niego badz z emki beda sie smiali... nie scierpi tego jedno albo drugie i juz po zawodach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardier Ja się z nich nie śmieje, uroiłeś to sobie? xd W teatrze była taka sztuka... "Chory z Urojenia" Shakespeare'a bodajze... juz nie pamietam... ale ciekawa... "... Lewatywkę?..." xd xd xd tak uroilem sobie osoby z gai co mi na gg pisza... ja yhym. szkoda ze tak piszesz, ale w koncu o wszystkim nie wiesz, co ci wybaczam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Ozzwald opcy komu przywalic? mrgreen L.U.C. [Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni #12] Pukagastrofazy Godzina [4:08]uposledzonego chyba nie skrzywdzisz dramallama to Ozz z Aid sa bezpieczni sad ty chyba tez... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:51 pm
Anzelmo Omega Sun Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka* eee... o.o czyzby cos mnie ominelo? o.o (mleczka do herbatki, Omi? =^_^= ) Nie, jestes w samym epicentrum wydarzen biggrin Streszcze Ci, chociaz nie wiem od czego sie zaczelo i kto zaczal: Ozzy i Aid nie lubia Mrocznego, bo sie ich wciaz czepia. Mroczny i eMka nie lubia Ozziego i Aidany, bo podobno Ozzy zasugerowal, ze eMka sie "zle prowadzi", bo powinna sie obrazic za to, ze jej chlopak czyli Mroczny ma jej akty. Ale ja nie wiem czy to tak do konca bylo, bo nie sledze wydarzen od poczatku i wnioskuje tylko z obecnej klotni... a co do herbatki: nie, nie lubie takiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:51 pm
Aidanna Mroczny Tato Aidanna oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd to tak jak ty jestes podobna do Pameli prawie pod kazdym wzgledem rofl zawsze chcialam miec wielgasny biust! crying pszepadl wraz z inteligencja (i tu jestescie podobne)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|