|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:33 pm
Aidanna ciekawe kiedy mroczny wymyslo cos nowego ? dramallama po co druga chmurke widze praktycznie te same zwroty dramallama nie wymysli jak nie ma pomyslu to pisze ze nie rozumiemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:35 pm
Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. przepraszam bardzo za kazdym razem czyli co dzisiaj ona poczula sie zamiast do pozadnych to do dziwek to odrazu za kazdym razem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:35 pm
Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:37 pm
Ozzwald Aidanna ciekawe kiedy mroczny wymyslo cos nowego ? dramallama po co druga chmurke widze praktycznie te same zwroty dramallama nie wymysli jak nie ma pomyslu to pisze ze nie rozumiemy tzw: uniewrsalna odpowiedz... xd to tak jak dlaczego? bo tak dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:38 pm
Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury czekaj my przeginamy bo dzisiaj po obojgu jedziemy... ale on jest okej bo jezdzi po nas od poczatku... ale tak to on moze z kulturalnym co nic nie powie oleje go... a ja juz sie znudzilem tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:39 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna ciekawe kiedy mroczny wymyslo cos nowego ? dramallama po co druga chmurke widze praktycznie te same zwroty dramallama nie wymysli jak nie ma pomyslu to pisze ze nie rozumiemy tzw: uniewrsalna odpowiedz... xd to tak jak dlaczego? bo tak dramallama nie to dest wymyslil.. odpowiada zawsze "no i?" to jest genialna odpowiedz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:39 pm
dobry wieczor ninja *popija kawe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:40 pm
Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury nie bede znowu gadac ze widzieliscie sie 2 do 3 razy a tak to piszecie czule slowka w necie i tak naprawde w ogole sie nie znacie i smieszni jestescie, wszyscy maja z was polewke i nudni tez jestescie, mowicie o mnie to co sami robicie co znowu potwierdza fakt ze jestescie daremni i zalosci, ale tego nie powiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:41 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna ciekawe kiedy mroczny wymyslo cos nowego ? dramallama po co druga chmurke widze praktycznie te same zwroty dramallama nie wymysli jak nie ma pomyslu to pisze ze nie rozumiemy tzw: uniewrsalna odpowiedz... xd to tak jak dlaczego? bo tak dramallama nie to dest wymyslil.. odpowiada zawsze "no i?" to jest genialna odpowiedz... oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:41 pm
Anzelmo dobry wieczor ninja *popija kawe* witam, w koncu ktos neutralny, kto nie bierze udzialu w najnowszej gildiowej wojnie biggrin *przysiada sie do stolika ze swoja herbatka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:42 pm
Ozzwald Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury czekaj my przeginamy bo dzisiaj po obojgu jedziemy... ale on jest okej bo jezdzi po nas od poczatku... ale tak to on moze z kulturalnym co nic nie powie oleje go... a ja juz sie znudzilem tym "bo dzisiaj po obojgu jedziemy" rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury nie bede znowu gadac ze widzieliscie sie 2 do 3 razy a tak to piszecie czule slowka w necie i tak naprawde w ogole sie nie znacie i smieszni jestescie, wszyscy maja z was polewke i nudni tez jestescie, mowicie o mnie to co sami robicie co znowu potwierdza fakt ze jestescie daremni i zalosci, ale tego nie powiem. i co mam robic to co wszyscy uwazaja za sluszne... to ty jestes smieszny nie my
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mroczny Tato Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie. to ty przeginasz mowiac chociazby, ze znam Ozziego tylko z sieci i inne bzdury Znacie: T.H.U.G. L.I.F.E. ? To stosujcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:44 pm
Aidanna oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd to tak jak ty jestes podobna do Pameli prawie pod kazdym wzgledem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:45 pm
Mroczny Tato Aidanna oni sa podobni do siebie pod pewnym wzgledem xd to tak jak ty jestes podobna do Pameli prawie pod kazdym wzgledem rofl mowisz tak bo desta nie znasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|