|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:23 pm
Bardier Cuz this playa right here has no culture on his head, He only dreams of ********' in his bedroom bed, Why my emoticon is red... no it's The Chiyaku Norisu Scarf, That makes me evil like a rat... phat sneakers are cool... But this playa out there is a ********' fool... His ain't had no break off, Juts gimme the left, gimme the right, Cuz when I spit on him I blow his ********' head off... Bang chingy bang chingy bang bang, playaz can't hang playaz can't hang... I know my ******** style Goddammnit, Don't make me angry, cuz I like to slam it~! Holler... Losz bratnia dusza xd * nyooo ja wiem, ze nie wygladam na sluchajaca rapu, ale te 2000 mp3 tej muzyki to nie wiem skad sie wzielo na moim kompieXD * Looo ja juz naprawde sobie ide pa .o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:23 pm
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna sie nie wtracam... wyrazam swoja opinie 3nodding ale co wtym obrazliwego jest ze ma jej zdiecia? ma to ma pozwolila mu kocha go = ma do niego zaufanie i ja nie widze zeby on ja obrazal widze bardziej ze on ja kocha confused jak ona chce... no chce no i co z tego? kazdy pozwoli na co innego ze ona pozwolila i to wylacznie jej sprawa nie masz prawa jej osadzac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:24 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato wiesz 'takie rzeczy' chyba sa normalne w normalnych zwiazkach. to ze ty nie masz takiego tylko 'virtual' to nie moja wina, i nie proboj sie na tym wyzywac... my jestesmy przynajmniej normalni a nie tak jak ty z Ozzem 'cyber seks' lol eMki nigdy nie obrazilem 'kiedys wczesniej tez cos tam costam' takie teksty to sobie mozesz my mamy cyber seks a ty gole zdjecia emki do walenia konia zdjecia ktore wlasciwie sa aktami a nie jakies tepe zdjatka jak ty to masz u siebie. eMke - cudna kobiete i czas wolny przeznaczony dla niej. a co do walenia ja przynajmniej mam sie czym popisac, ty chyba nie bardzo... albo rodzice aid ci na to nie pozwalaja. uoo... tak... zacznij jeszcze moich rodzicow w to mieszac talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:24 pm
Mroczny Tato szkoda ze znowu zes nie zrozumial mrgreen czyli Aid zywi sie tez kora mozgowa mrgreen ty, ale wymysl cos innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:25 pm
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna sie nie wtracam... wyrazam swoja opinie 3nodding ale co wtym obrazliwego jest ze ma jej zdiecia? ma to ma pozwolila mu kocha go = ma do niego zaufanie i ja nie widze zeby on ja obrazal widze bardziej ze on ja kocha confused jak ona chce... co ograniczenie robi z czlowiekiem... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:25 pm
Mroczny Tato Aidanna Ryuukei oshii Aidanna sie nie wtracam... wyrazam swoja opinie 3nodding ale co wtym obrazliwego jest ze ma jej zdiecia? ma to ma pozwolila mu kocha go = ma do niego zaufanie i ja nie widze zeby on ja obrazal widze bardziej ze on ja kocha confused jak ona chce... co ograniczenie robi z czlowiekiem... sad jak to jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:26 pm
Terrorystka Frania Bardier Ja jestem skate? xd xd xd xd Dobre sobie... xd xd xd xd On jest crazy btch? xd xd xd xd Dobre sobie... xd xd xd xd
A widziałaś samuraja bez miecza... ? xd Żywego... xd On jest crazy btch... ja nie do konca skate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:27 pm
Aidanna Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato wiesz 'takie rzeczy' chyba sa normalne w normalnych zwiazkach. to ze ty nie masz takiego tylko 'virtual' to nie moja wina, i nie proboj sie na tym wyzywac... my jestesmy przynajmniej normalni a nie tak jak ty z Ozzem 'cyber seks' lol eMki nigdy nie obrazilem 'kiedys wczesniej tez cos tam costam' takie teksty to sobie mozesz my mamy cyber seks a ty gole zdjecia emki do walenia konia zdjecia ktore wlasciwie sa aktami a nie jakies tepe zdjatka jak ty to masz u siebie. eMke - cudna kobiete i czas wolny przeznaczony dla niej. a co do walenia ja przynajmniej mam sie czym popisac, ty chyba nie bardzo... albo rodzice aid ci na to nie pozwalaja. uoo... tak... zacznij jeszcze moich rodzicow w to mieszac talk2hand kolejna co przeslan nie kuma rofl widac ze Aid i Ozz sa dla siebie stworzeni - ten sam poziom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:28 pm
Ozzwald Mroczny Tato Aidanna Ryuukei oshii Aidanna sie nie wtracam... wyrazam swoja opinie 3nodding ale co wtym obrazliwego jest ze ma jej zdiecia? ma to ma pozwolila mu kocha go = ma do niego zaufanie i ja nie widze zeby on ja obrazal widze bardziej ze on ja kocha confused jak ona chce... co ograniczenie robi z czlowiekiem... sad jak to jest? rozumiem przez to ze wyrownujesz cisnienie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:29 pm
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato wiesz 'takie rzeczy' chyba sa normalne w normalnych zwiazkach. to ze ty nie masz takiego tylko 'virtual' to nie moja wina, i nie proboj sie na tym wyzywac... my jestesmy przynajmniej normalni a nie tak jak ty z Ozzem 'cyber seks' lol eMki nigdy nie obrazilem 'kiedys wczesniej tez cos tam costam' takie teksty to sobie mozesz my mamy cyber seks a ty gole zdjecia emki do walenia konia zdjecia ktore wlasciwie sa aktami a nie jakies tepe zdjatka jak ty to masz u siebie. eMke - cudna kobiete i czas wolny przeznaczony dla niej. a co do walenia ja przynajmniej mam sie czym popisac, ty chyba nie bardzo... albo rodzice aid ci na to nie pozwalaja. uoo... tak... zacznij jeszcze moich rodzicow w to mieszac talk2hand kolejna co przeslan nie kuma rofl widac ze Aid i Ozz sa dla siebie stworzeni - ten sam poziom nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:30 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Aidanna Ryuukei oshii Aidanna sie nie wtracam... wyrazam swoja opinie 3nodding ale co wtym obrazliwego jest ze ma jej zdiecia? ma to ma pozwolila mu kocha go = ma do niego zaufanie i ja nie widze zeby on ja obrazal widze bardziej ze on ja kocha confused jak ona chce... co ograniczenie robi z czlowiekiem... sad jak to jest? rozumiem przez to ze wyrownujesz cisnienie mrgreen tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:31 pm
ciekawe kiedy mroczny wymyslo cos nowego ? dramallama
po co druga chmurke widze praktycznie te same zwroty dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:33 pm
*wzdycha ja mala dziewczynka z plazy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:33 pm
Ozzwald nie wiem czemu znami rozmawiasz czemu piszesz skoro nie mozemy Cie nigdy zrozumiec... od edukowania sa nauczyciele prawdopodobnie nie macie czym rozumiec ;3 Aid za kazdym razem sa nowe to wy jestescie nudni i probojecie zrobic z mojej dziewczyny dziwke czym przeginacie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|