|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:47 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Bardier Mroczny Tato Bardier Ey Daddy'o... Uspokój się ok? Bo sam nie jesteś świetny... nick: "Mroczny Tato" co to ma być, wywód z patologicznej rodziny, hccesz podkreślić swój niż intelektualny... no i ten Narcyz... co post widze dumne foty w Topicach na Gildii... . Prosze cię oficjalnie, nie przegraczaj granicy uprzejmości i dobrego wychowania... . wink mi do idealnosci baaardzo dluga droga. a ten twoj wywod to niezly jest xd pisz na temat, a jak chcesz besztac to besztaj, a nie babci sranie Ozz zepsula moj swiat... kpic z was a wy nawet o tym nie wiecie biggrin Cieszył bym się gdybym swobodnie i płynnie umiał przeklinać po polsku... confused to proste... piszesz mroczny tato... i w miejsce kropek wtawiasz... wulgaryzmy rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl to było płytkie xd jak caly ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:48 pm
LOSZ!!!!!!!!!!! * skok na Rodzyna na podwojnego tygrysa* Mraaaal! Dziekuje ! * buzi buzi buzi buzi i jeszcze raz buzi rolleyes xd *
wrocilam juz do domku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:53 pm
ooo i przegapilam zadyme na forum sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:55 pm
Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad jeszcze masz szanse... jutro moze po jutrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:55 pm
Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad Kto jest wogóle adminem? Bywa ta osoba tutaj wogóle... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:56 pm
Bardier Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad Kto jest wogóle adminem? Bywa ta osoba tutaj wogóle... question MissTao, a dlaczego pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:57 pm
Omega Sun Bardier Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad Kto jest wogóle adminem? Bywa ta osoba tutaj wogóle... question MissTao, a dlaczego pytasz? a odpowiedz na drugie pytanie... bywa raz na 1000 lat jak kometa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:57 pm
Ozzwald Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad jeszcze masz szanse... jutro moze po jutrze... a nie mozecie sie po prostu na wzajem ignorowac? Przeciez i tak wiadomo, ze zaden nie ustapi confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:58 pm
Rin_Youkai LOSZ!!!!!!!!!!! * skok na Rodzyna na podwojnego tygrysa* Mraaaal! Dziekuje ! * buzi buzi buzi buzi i jeszcze raz buzi rolleyes xd * wrocilam juz do domku XD alez prosze bradzo... blaugh mam duzo goldow... jakos mi sie zwroci... x3 a kotek bez ogonka i uskzow to nie kotek ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:58 pm
Omega Sun Bardier Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad Kto jest wogóle adminem? Bywa ta osoba tutaj wogóle... question MissTao, a dlaczego pytasz? Nie wiem jak dla mnie... pewne osoby za naruszanie waszego regulaminu... powinny wypasc z gildii... chyba ze reg. jest nieaktualize? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:59 pm
Aidanna Rin_Youkai LOSZ!!!!!!!!!!! * skok na Rodzyna na podwojnego tygrysa* Mraaaal! Dziekuje ! * buzi buzi buzi buzi i jeszcze raz buzi rolleyes xd * wrocilam juz do domku XD alez prosze bradzo... blaugh mam duzo goldow... jakos mi sie zwroci... x3 a kotek bez ogonka i uskzow to nie kotek ^-^ mraf mraf * wlazi na nia* Nyuuuuu powiedz zyczenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:00 pm
Bardier Nie wiem jak dla mnie... pewne osoby za naruszanie waszego regulaminu... powinny wypasc z gildii... chyba ze reg. jest nieaktualize? ninja od tego sa moderatorzy, powiedz kto i za co, to sprawdzimy czy masz racje i pomyslimy nad banem. Nikt tu nie siedzi cala dobe, wiec nie zawsze uda nam sie wszystko zobaczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:00 pm
Bardier Omega Sun Bardier Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad Kto jest wogóle adminem? Bywa ta osoba tutaj wogóle... question MissTao, a dlaczego pytasz? Nie wiem jak dla mnie... pewne osoby za naruszanie waszego regulaminu... powinny wypasc z gildii... chyba ze reg. jest nieaktualize? ninja gdyby tak bylo, dzisiaj bym z mrocznym nie wymienial zdan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:01 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun ooo i przegapilam zadyme na forum sad jeszcze masz szanse... jutro moze po jutrze... a nie mozecie sie po prostu na wzajem ignorowac? Przeciez i tak wiadomo, ze zaden nie ustapi confused ale tak to przynajmniej ciekawie jest... 3nodding i wyszlo z tego, ze eMka pozwala mrocznemu na wszystko... mimo, ze niektore teksty sa niestosowne w zwiazku co do niej dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:03 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai LOSZ!!!!!!!!!!! * skok na Rodzyna na podwojnego tygrysa* Mraaaal! Dziekuje ! * buzi buzi buzi buzi i jeszcze raz buzi rolleyes xd * wrocilam juz do domku XD alez prosze bradzo... blaugh mam duzo goldow... jakos mi sie zwroci... x3 a kotek bez ogonka i uskzow to nie kotek ^-^ mraf mraf * wlazi na nia* Nyuuuuu powiedz zyczenie mrgreen chce... chce!!! winged ankletsy i kuzyka pony gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|