|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:46 am
Aidanna BeeWolf Aidanna ie zasne xp moze znam moze nie... za duzo roznych piosenek mam gonk *lezy na ziemi* nie chce mi sie juz wiecej razy chodzic do szpitala.... meczace to xp A co jest ptaszyno ?! gdybym ja tylko wiedziala x3 To może czas sie zapytać pana Doktora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:47 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna ie zasne xp moze znam moze nie... za duzo roznych piosenek mam gonk *lezy na ziemi* nie chce mi sie juz wiecej razy chodzic do szpitala.... meczace to xp A co jest ptaszyno ?! gdybym ja tylko wiedziala x3 To może czas sie zapytać pana Doktora. pol zycia spedzam u lekarzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:57 am
Aidanna pol zycia spedzam u lekarzy xp To ... tosz to skandal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:00 am
BeeWolf Aidanna pol zycia spedzam u lekarzy xp To ... tosz to skandal. mama mowi, ze tak mam, bo bylam wczesniakiem xp (2 i pol miesiaca wczesniej sie urodzilam i tak cud, ze zyje) xp i od czasu do czasu mam tak, ze musze chodzic do lekarzy, bo sie czesto zle czuje itp sweatdrop ale przynajmniej poraz pierwszy mam cisnienie jak reszta rodziny dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:02 am
dramallama --> Yoko Kanno/Troy - Velveteen dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:04 am
ułaa  a renka i oczy bola... ale gra nie warta swieczki... do wygrania byla jakas tandetna koszulka... wiecie moze gdzie mozna wymieniac te kredyty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:06 am
oh oh.... tosz ta gra jest prosta talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:07 am
Mroczny Tato ułaa  a renka i oczy bola... ale gra nie warta swieczki... do wygrania byla jakas tandetna koszulka... wiecie moze gdzie mozna wymieniac te kredyty? nie ma co sie cieszyc jak sie Omi zapiytałem jak jej szła gra to mi zaserwowała 90 czy ktorys poizom, ale to tak z lenistwa. ja w to grałem przez 10 minut i sie załamałem. To nie jest zabawne, Wole winBeja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:09 am
Aidanna oh oh.... tosz ta gra jest prosta talk2hand zajdz dalej niz ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:11 am
BeeWolf Mroczny Tato ułaa  a renka i oczy bola... ale gra nie warta swieczki... do wygrania byla jakas tandetna koszulka... wiecie moze gdzie mozna wymieniac te kredyty? nie ma co sie cieszyc jak sie Omi zapiytałem jak jej szła gra to mi zaserwowała 90 czy ktorys poizom, ale to tak z lenistwa. ja w to grałem przez 10 minut i sie załamałem. To nie jest zabawne, Wole winBeja. no to niezle XD ja po pewnym czasie mialem juz lobotomie - widzialem wyrazy ale nie klikalem XD i przy 59 padlem tylko nie wiem jak z tymi biletami bo normalnych mam ponad 20 a mastera tylko 10 confused walic to.... mialem nadzieje ze po 30 beda boxy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:13 am
Mroczny Tato Aidanna oh oh.... tosz ta gra jest prosta talk2hand zajdz dalej niz ja ja bylam kolo 70 poziomu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:14 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna oh oh.... tosz ta gra jest prosta talk2hand zajdz dalej niz ja ja bylam kolo 70 poziomu whee taaa.... a ja kolo 250
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:14 am
Mroczny Tato BeeWolf Mroczny Tato ułaa  a renka i oczy bola... ale gra nie warta swieczki... do wygrania byla jakas tandetna koszulka... wiecie moze gdzie mozna wymieniac te kredyty? nie ma co sie cieszyc jak sie Omi zapiytałem jak jej szła gra to mi zaserwowała 90 czy ktorys poizom, ale to tak z lenistwa. ja w to grałem przez 10 minut i sie załamałem. To nie jest zabawne, Wole winBeja. no to niezle XD ja po pewnym czasie mialem juz lobotomie - widzialem wyrazy ale nie klikalem XD i przy 59 padlem tylko nie wiem jak z tymi biletami bo normalnych mam ponad 20 a mastera tylko 10 confused walic to.... mialem nadzieje ze po 30 beda boxy razz 142 normalne i 46 mastersow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:15 am
Mroczny Tato no to niezle XD ja po pewnym czasie mialem juz lobotomie - widzialem wyrazy ale nie klikalem XD i przy 59 padlem tylko nie wiem jak z tymi biletami bo normalnych mam ponad 20 a mastera tylko 10 confused walic to.... mialem nadzieje ze po 30 beda boxy razz Tia. sweatdrop ja tez nie wiem, na w nic nie gram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 10:16 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna oh oh.... tosz ta gra jest prosta talk2hand zajdz dalej niz ja ja bylam kolo 70 poziomu whee taaa.... a ja kolo 250 pff rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|