|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:38 am
Omega Sun mam juz dosc takiej pogody xp ja tez stare a dzisiaj musialem w tym upale zbierac pozeczki gonk (zreszta jutro tez bede musial gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:44 am
Omega Sun mam juz dosc takiej pogody xp a ma byc jeszcze cieplej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:51 am
Aidanna Omega Sun mam juz dosc takiej pogody xp a ma byc jeszcze cieplej gonk *pada na ziemie* nieee... *zdycha z powodu zbyt wysokiej temperatury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:52 am
Anzelmo Aidanna Omega Sun mam juz dosc takiej pogody xp a ma byc jeszcze cieplej gonk *pada na ziemie* nieee... *zdycha z powodu zbyt wysokiej temperatury* a ja na sloncu nie powinnam siedziec i co ja mam powiedziec gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:53 am
Aidanna a ja na sloncu nie powinnam siedziec i co ja mam powiedziec gonk errmm... nic nie mow... wez parasol x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:54 am
Anzelmo Aidanna a ja na sloncu nie powinnam siedziec i co ja mam powiedziec gonk errmm... nic nie mow... wez parasol x.x a co ja bede jak majkel dzekson chodzic z parasolka... nie dziekuje talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:58 am
Aidanna Anzelmo Aidanna a ja na sloncu nie powinnam siedziec i co ja mam powiedziec gonk errmm... nic nie mow... wez parasol x.x a co ja bede jak majkel dzekson chodzic z parasolka... nie dziekuje talk2hand tego nie powiedzialem... =_= anglicy tak robia na upaly... zaslaniaja sie parasolkami =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:01 am
Everlast - [White Trash Beautiful #13] Pain
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:03 am
Anzelmo Aidanna Anzelmo Aidanna a ja na sloncu nie powinnam siedziec i co ja mam powiedziec gonk errmm... nic nie mow... wez parasol x.x a co ja bede jak majkel dzekson chodzic z parasolka... nie dziekuje talk2hand tego nie powiedzialem... =_= anglicy tak robia na upaly... zaslaniaja sie parasolkami =_= ale ja nie jestem w anglii xp juz wole chodzic gdzie jest cien, albo w czapce... najwyzej w szpitalu wyladuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:05 am
BeeWolf Everlast - [White Trash Beautiful #13] Pain mhmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:19 am
czy tylko mi sie tak spac chce ... ?
ide sie zdrzemnac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:26 am
Aidanna BeeWolf Everlast - [White Trash Beautiful #13] Pain mhmm... Znasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:30 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Everlast - [White Trash Beautiful #13] Pain mhmm... Znasz? nie zasne xp moze znam moze nie... za duzo roznych piosenek mam gonk *lezy na ziemi* nie chce mi sie juz wiecej razy chodzic do szpitala.... meczace to xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:38 am
Aidanna ie zasne xp moze znam moze nie... za duzo roznych piosenek mam gonk *lezy na ziemi* nie chce mi sie juz wiecej razy chodzic do szpitala.... meczace to xp A co jest ptaszyno ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 9:40 am
BeeWolf Aidanna ie zasne xp moze znam moze nie... za duzo roznych piosenek mam gonk *lezy na ziemi* nie chce mi sie juz wiecej razy chodzic do szpitala.... meczace to xp A co jest ptaszyno ?! gdybym ja tylko wiedziala x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|