|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:02 pm
Aidanna Karnaaa Aidanna chyba ni x3 ale teraz brakuje mi.... 6 glosow x3 i bedzie 5k dramallama fajne te konkursy 4laugh jak sie taki zorganizuje to sie cus zarabia ?? no normalnie... spojrz sobie tam na pierwsza strone i tam jest wszytsko whee 4laugh jak mi sie bedzie chcialo to zrobie cos takiego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:05 pm
140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:07 pm
Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee >podaje jej hasło< BLEBLE BLA BLI BO BLUDaria a tylko cos odemnie bedziesz chciała ty mała ignorantko... Alicia Keys - [The Diary of Alicia Keys #07] Diary ft Tony Toni Tone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:07 pm
Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee pokaz mu cycki to moze ci da rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:08 pm
uhh crying biedactwo! xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:10 pm
BeeWolf Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee >podaje jej hasło< BLEBLE BLA BLI BO BLU xd A ja najwiecej uzbieralam 40k ... (jak ktos ci sie wbje na konto to pamietaj , ze to napewnon nie ja) ninja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee pokaz mu cycki to moze ci da rofl rofl rofl rofl >cycki to ja sobie moge sam ogladac<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia uhh crying biedactwo! xp gonk no juz 94k.... jeszcze 100k i bede miec na winged ankletsy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:11 pm
Karnaaa xd A ja najwiecej uzbieralam 40k ... (jak ktos ci sie wbje na konto to pamietaj , ze to napewnon nie ja) ninja whee Bede pamietac twoje zapewnienia ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:12 pm
Dariia Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee pokaz mu cycki to moze ci da rofl rofl rofl rofl redface redface redface ale ja sie wstydze , moge pokazac ... lokcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:13 pm
Aidanna Dariia uhh crying biedactwo! xp gonk no juz 94k.... jeszcze 100k i bede miec na winged ankletsy whee i co sie chwalisz? Bee - ojej... jakiś ty groźny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:13 pm
BeeWolf Dariia Karnaaa 140 masz eek *podstepne probuje zagadac Go* he , no wiesz , ladnie wygladasz noo fajna pogoda co nie ? troche goraco ale moze byc ... dawno nie padalo nie ? OO a jakiego slicznego kiciusia masz. Podaj swoje haslo whee pokaz mu cycki to moze ci da rofl rofl rofl rofl >cycki to ja sobie moge sam ogladac< swoje chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:14 pm
Dariia Aidanna Dariia uhh crying biedactwo! xp gonk no juz 94k.... jeszcze 100k i bede miec na winged ankletsy whee i co sie chwalisz? Bee - ojej... jakiś ty groźny... tylko mowie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|