|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:26 pm
BeeWolf Kiray i znaja Piaska... Bee humorek dopisuje cool Tak mam zajebisty humorek, ale doszedłem do wniosku, ze mam pojebanych znajomych. a co Ci zrobili?... albo czego nie zrobili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:27 pm
Dariia BeeWolf W towarzystwie, no opamientaj sie. yyy.... życie talk2hand stare Ja ci zycia pokazywac nie bede.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:30 pm
Kiray a co Ci zrobili?... albo czego nie zrobili Pamientasz gril, no to juz wiesz wszystko. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:34 pm
osz.... ludzie! i to o tej godzinie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:37 pm
Aidanna osz.... ludzie! i to o tej godzinie xd Prawie, bo ja dwie nieletnie przepłoszyłem własnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:39 pm
BeeWolf Aidanna osz.... ludzie! i to o tej godzinie xd Prawie, bo ja dwie nieletnie przepłoszyłem własnie. ja tu jeszcze jestem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:39 pm
BeeWolf Aidanna osz.... ludzie! i to o tej godzinie xd Prawie, bo ja dwie nieletnie przepłoszyłem własnie. no i po co starszysz ludzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:41 pm
BeeWolf Aidanna osz.... ludzie! i to o tej godzinie xd Prawie, bo ja dwie nieletnie przepłoszyłem własnie. niestety nie udało sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:42 pm
A nie wrociły. >lekka konsternacja< To jak co mi powiecie ciekawego, tudziez pokarzecie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:45 pm
Chce ktos kupic Guitar of demona ?? czy jak to sie tam pisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:47 pm
Karnaaa Chce ktos kupic Guitar of demona ?? czy jak to sie tam pisze JA ZE ta no ?!, no z ta taka chęcia o własnie, alle hajsu brak, bo zbieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:48 pm
BeeWolf Kiray a co Ci zrobili?... albo czego nie zrobili Pamientasz gril, no to juz wiesz wszystko. rolleyes p r z e j e b a n e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:48 pm
BeeWolf A nie wrociły. >lekka konsternacja< To jak co mi powiecie ciekawego, tudziez pokarzecie< pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:50 pm
Karnaaa Chce ktos kupic Guitar of demona ?? czy jak to sie tam pisze dam ci góra 15 k mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|