|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:05 pm
Karnaaa Dariia Karnaaa Dariia a mi mamuśka sama zaproponowała... jak sie kompałam w morzu to mi kolczyk wypadł z ucha (miałam przebitą chrząstke u góry) no i sie nie dało włozyc spowrotem..... wiec powiedziałam mamie ze chce w tym samym miejscuz nowu miec przebite to moja mama powiedziala ze by wolala zebym w nosie miala czy pępku... wiec mam do wyboru.. ale jak znam zycie i moją mamuśke to bede miec i tu i tu ;] heart to fajna masz mamusie. Ja swoja bym musiala meczyc i sama kase uzbierac ninja , ale raczej by sie zgodzila (i mi to wypomnala przez kilka miesiecy) stare wypominać i sapać to mi tatuś będzie jak z rejsu wroci i zobaczy CO mam w nosie mrgreen ale kiedys mu sie z nudzi.... blaugh a o starym to ja lepiej nie bede wspomnac stare (jeszce gorzej) to postaraj sie jakos ich przekonac ;] mojej kumpeli rodzice są straszni pod tym względem... ale jakos ich namówiła na pofarbowanie włosów i wyjazd ze mną pod namioty.... *ślini sie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:07 pm
Dariia Karnaaa Dariia Karnaaa Dariia a mi mamuśka sama zaproponowała... jak sie kompałam w morzu to mi kolczyk wypadł z ucha (miałam przebitą chrząstke u góry) no i sie nie dało włozyc spowrotem..... wiec powiedziałam mamie ze chce w tym samym miejscuz nowu miec przebite to moja mama powiedziala ze by wolala zebym w nosie miala czy pępku... wiec mam do wyboru.. ale jak znam zycie i moją mamuśke to bede miec i tu i tu ;] heart to fajna masz mamusie. Ja swoja bym musiala meczyc i sama kase uzbierac ninja , ale raczej by sie zgodzila (i mi to wypomnala przez kilka miesiecy) stare wypominać i sapać to mi tatuś będzie jak z rejsu wroci i zobaczy CO mam w nosie mrgreen ale kiedys mu sie z nudzi.... blaugh a o starym to ja lepiej nie bede wspomnac stare (jeszce gorzej) to postaraj sie jakos ich przekonac ;] mojej kumpeli rodzice są straszni pod tym względem... ale jakos ich namówiła na pofarbowanie włosów i wyjazd ze mną pod namioty.... *ślini sie* heart Apropo -Kolczyk w nosie jak u krowy -ble ble ble -przypomina jeszcze raz krowe... -namiot, slinic sie... dwie młode dziołchy... A ty śwninko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:09 pm
Dariia Karnaaa Dariia wypominać i sapać to mi tatuś będzie jak z rejsu wroci i zobaczy CO mam w nosie mrgreen ale kiedys mu sie z nudzi.... blaugh a o starym to ja lepiej nie bede wspomnac stare (jeszce gorzej) to postaraj sie jakos ich przekonac ;] mojej kumpeli rodzice są straszni pod tym względem... ale jakos ich namówiła na pofarbowanie włosów i wyjazd ze mną pod namioty.... *ślini sie* heart Namowic moze bym namowila , ale narazie sama nie chce blaugh oo wlasnie musze kiedys klaki przyciac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:11 pm
BeeWolf Apropo -Kolczyk w nosie jak u krowy -ble ble ble -przypomina jeszcze raz krowe... -namiot, slinic sie... dwie młode dziołchy... A ty śwninko. mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:13 pm
Dariia BeeWolf Apropo -Kolczyk w nosie jak u krowy -ble ble ble -przypomina jeszcze raz krowe... -namiot, slinic sie... dwie młode dziołchy... A ty śwninko. mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz... aaaaa krowy przypadkiem w uchu nie maja kolczyka ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:13 pm
Dariia mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz... Ty młoda jestes, nie wiesz co dobre. Masz racje nie jak u krowy jak u muła... >Włazi na nia, nie krec sie bo spadne< >Snif snif ...< >co to za zapach<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:14 pm
Karnaaa Dariia BeeWolf Apropo -Kolczyk w nosie jak u krowy -ble ble ble -przypomina jeszcze raz krowe... -namiot, slinic sie... dwie młode dziołchy... A ty śwninko. mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz... aaaaa krowy przypadkiem w uchu nie maja kolczyka ? ninja Tak i paszport polasatu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:16 pm
AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa
ROBAK ATAKUJE !! gonk domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:18 pm
BeeWolf Dariia mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz... Ty młoda jestes, nie wiesz co dobre. Masz racje nie jak u krowy jak u muła... >Włazi na nia, nie krec sie bo spadne< >Snif snif ...< >co to za zapach< pfff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:19 pm
Karnaaa AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa ROBAK ATAKUJE !! gonk domokun gonk O jaki sliczny "Fallukortymasywiak" gryza ale tylko troszke... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:20 pm
W towarzystwie, no opamientaj sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:20 pm
BeeWolf Karnaaa Dariia BeeWolf Apropo -Kolczyk w nosie jak u krowy -ble ble ble -przypomina jeszcze raz krowe... -namiot, slinic sie... dwie młode dziołchy... A ty śwninko. mi sie kolczyk w nosie podoba ;/ i wcale nie wygląda "jak u krowy" ale jak uwazasz... aaaaa krowy przypadkiem w uchu nie maja kolczyka ? ninja Tak i paszport polasatu. i znaja Piaska... Bee humorek dopisuje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:21 pm
BeeWolf Karnaaa AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa ROBAK ATAKUJE !! gonk domokun gonk O jaki sliczny "Fallukortymasywiak" gryza ale tylko troszke... neutral *pac robala ksiazka* ... flaki neutral kurde mam wyrzuty sumienia sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:21 pm
BeeWolf W towarzystwie, no opamientaj sie. yyy.... życie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:23 pm
Kiray i znaja Piaska... Bee humorek dopisuje cool Tak mam zajebisty humorek, ale doszedłem do wniosku, ze mam pojebanych znajomych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|