|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:32 pm
Karnaaa- lajcik 3nodding
Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne?
bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:33 pm
Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk skop ich za to whee ..... ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:34 pm
Dariia Karnaaa- lajcik 3nodding Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne? bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie* iedys chcalam miec w pepku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:35 pm
Aidanna Dariia Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk gdzie? neutral wejdz tam gdzie sie przebiera avka xp wydziwiacie fajne toto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:36 pm
Dariia Karnaaa- lajcik 3nodding Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne? bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie* tam sa takie guziki to zmiany mordek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:37 pm
Dariia Karnaaa- lajcik 3nodding Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne? bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie* a ja bym chciala w brodzie.... albo na muszli ucha taka dziure
pepek... to sie robi po to zeby wyrywac facetów na plazy albo w szkole latac z golym bebechem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:38 pm
Terrorystka Frania Aidanna Dariia Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk gdzie? neutral wejdz tam gdzie sie przebiera avka xp wydziwiacie fajne totonie ladne to to takie... mnie sie nie podoba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:39 pm
Aidanna nie ladne to to takie... mnie sie nie podoba xp whee napoewno bys ladniejsze zrobila 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:39 pm
Terrorystka Frania Dariia Karnaaa- lajcik 3nodding Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne? bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie* a ja bym chciala w brodzie.... albo na muszli ucha taka dziure
pepek... to sie robi po to zeby wyrywac facetów na plazy albo w szkole latac z golym bebechem confused a ja ni moge nosic kolczykow dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:40 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Dariia Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk gdzie? neutral wejdz tam gdzie sie przebiera avka xp wydziwiacie fajne totonie ladne to to takie... mnie sie nie podoba xp tobie nie musi mnie sie podoba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:40 pm
Terrorystka Frania Dariia Karnaaa- lajcik 3nodding Aid- ja tylko ust nie mam..... ale czy to wazne? bede miec kolczyka w nosie oj! rofl rofl rofl *chwali sie* a ja bym chciala w brodzie.... albo na muszli ucha taka dziure
pepek... to sie robi po to zeby wyrywac facetów na plazy albo w szkole latac z golym bebechem confused moze i tak , mi sie to kiedys podobalo a teraz to nawet nie chcialabym tyle kasy tracic na takie cos. Moja kuzyna miala w brodzie , ale cos jej sie zaczelo chrzanic to sciagnela (i tak dwa razy) (to da sie wyrwac faceta na kolczyki??) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:41 pm
Aidanna a ja ni moge nosic kolczykow dramallama czemu? tata jubiler wujek jubiler nie pozwalają? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:43 pm
Karnaaa Moja kuzyna miala w brodzie , ale cos jej sie zaczelo chrzanic to sciagnela (i tak dwa razy) i tak nie bede miec i tak wiec pff! domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:43 pm
Terrorystka Frania Aidanna a ja ni moge nosic kolczykow dramallama czemu? tata jubiler wujek jubiler nie pozwalają? D: nie goja mi siie dziurki... ciagle ropieja D: a nosilam wszytskie typu bizuteri xp te lecznicze, srebro, zloro, biale zloto i dupa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:44 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna a ja ni moge nosic kolczykow dramallama czemu? tata jubiler wujek jubiler nie pozwalają? D: nie goja mi siie dziurki... ciagle ropieja D: a nosilam wszytskie typu bizuteri xp te lecznicze, srebro, zloro, biale zloto i dupa xp ha-ha! widocznie jakas lewa jestes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|