|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:00 pm
BeeWolf Omega Sun dalej sie na mnie gniewasz? xd I to śmiertelnie. jak sobie chcesz 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:06 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun dalej sie na mnie gniewasz? xd I to śmiertelnie. jak sobie chcesz 4laugh heart Ty mnie na słodkie oczy, i podwiazke nie weźmiesz ja jestem twardy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:10 pm
Omega Sun Delein the Wildest Kurde ale to ladne jest! Osobiscie nie nosze bizuterii, nie mam przebitych uszu, ale bardzo lubie takie koralikowate naszyjniki, sa bardzo kobiece i pasuja do gorsetow :] ja tez nie nosze, nie lubie, nawet nie mam wlasnej smile Dlatego chyba tak latwo mi sie rozstawac ze swoimi wyrobami wink Chociaz teraz planuje sobie zrobic na urodziny dlugi naszyjnik: srebrny lancuszek i co jakis czas na nim duza kuleczka takiego fajnego, mieniacego sie mineralu (nazywa sie "Noc Kairu" jest czarny i mieni sie tak pieknie i brokatowo, jak gwiezdziste niebo biggrin ) a ja nosze tylko kolczyki i bransoletkę z muliny, która zrobiłą mi koleżanka... Omi, bardzo łądne wyroby smile Moja mama też sietakimi rzeczmi zajmuje po pracy, dla relaksu... wszystko kupuje w empiku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:11 pm
BeeWolf Ty mnie na słodkie oczy, i podwiazke nie weźmiesz ja jestem twardy. hihi zobaczymy jak dlugo bedziesz taki twardy wink czyli Twoje zaproszenie jest nieaktualne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:26 pm
BeeWolf Ty mnie na słodkie oczy, i podwiazke nie weźmiesz ja jestem twardy. wlasnie trzeba byc twardym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:07 pm
uu.u.....u u..
Rob Van Der Loo's Freak Neil Inc. [Characters #02] Talking Chair [5:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:19 pm
jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:20 pm
eek AAaaaaaaaaHAaaaaaaaaaaa !! *ucieka do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:22 pm
Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk gdzie? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:23 pm
Karnaaa eek AAaaaaaaaaHAaaaaaaaaaaa !! *ucieka do szafy* y? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:25 pm
Dariia Karnaaa eek AAaaaaaaaaHAaaaaaaaaaaa !! *ucieka do szafy* y? ninja no bo szczerzysz zebicha i sie boje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:25 pm
Dariia Aidanna jakie paskudne mordki porobili avkom!! gonk gdzie? neutral wejdz tam gdzie sie przebiera avka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|