|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:00 am
Omega Sun ha jestem z siebie dumna, zrobilam komplet bizuterii w godzine i od razu sie sprzedal mrgreen o... congrats! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:01 am
Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:06 am
Puf puf
Dobry... ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:07 am
Karnaaa Puf puf Dobry... ninja ninja ninja elo x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:09 am
Anzelmo Karnaaa Puf puf Dobry... ninja ninja ninja elo x.x co tam ciekawgo porabiasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:10 am
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Puf puf Dobry... ninja ninja ninja elo x.x co tam ciekawgo porabiasz ? =_= hmm... pisze na 3 forach... xP a ty? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:13 am
Anzelmo Karnaaa co tam ciekawgo porabiasz ? =_= hmm... pisze na 3 forach... xP a ty? xD nudze sie , jak zwykle zreszta łooooooosz jak goraco gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:21 am
Karnaaa Anzelmo Karnaaa co tam ciekawgo porabiasz ? =_= hmm... pisze na 3 forach... xP a ty? xD nudze sie , jak zwykle zreszta łooooooosz jak goraco gonk zimnej herbatki? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:24 am
Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd Tia... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:27 am
Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd dzisiejszeStare: 12345
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:29 am
BeeWolf Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd Tia... stare a ty co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:30 am
dalej sie na mnie gniewasz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:31 am
Omega Sun Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd dzisiejszeStare: 12345 *lurking off* o w pyte surprised ale fajne biggrin aż zachciało mi sie stworzyć swojego kolczyka marzeń *___* *slini się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:31 am
Omega Sun Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd dzisiejszeStare: 12345ladne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania Omega Sun Omega Sun Delein the Wildest Gratulacje Omi! Masz jakies fotki swoich wyrobow? mam, stare sa troche niewyrazne, dzisiejszy zaraz sciagne na kompa. Momencik xd dzisiejszeStare: 12345 *lurking off* o w pyte surprised ale fajne biggrin aż zachciało mi sie stworzyć swojego kolczyka marzeń *___* *slini się* a ja bym nosila bizuteria, gdybym nie miala jej po dziurki w nosie xp tata jubiler, wujek znany jubiler od bursztynow... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|