|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:09 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald mam iq jak pantofelek  i jeszcze jesteś lesbijką, nic tylko się wziąc i powiesić... kusisz nu... zdarza się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:12 am
w jednym tescie wyszlo mi, ze jestem przecietna... i mialam iq 110 xp
a w drugim mi wyszlo o:
Twój wynik: 69% (45/65) Gratulacje, to świetny rezultat! Bez wątpienia należysz do osób o ponadprzeciętnej inteligencji. Choć zapewne to nie Ty zdobyłaś/eś tegoroczną Nagrodę Nobla z ekonomii za metody statystyczne w szeregach czasowych... Ale wszystko przed Tobą. Masz ogromne szanse na sukces w przyszłorocznej edycji Narodowego Testu Inteligencji.
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:34 am
Aidanna w jednym tescie wyszlo mi, ze jestem przecietna... i mialam iq 110 xp a w drugim mi wyszlo o: Twój wynik: 69% (45/65) Gratulacje, to świetny rezultat! Bez wątpienia należysz do osób o ponadprzeciętnej inteligencji. Choć zapewne to nie Ty zdobyłaś/eś tegoroczną Nagrodę Nobla z ekonomii za metody statystyczne w szeregach czasowych... Ale wszystko przed Tobą. Masz ogromne szanse na sukces w przyszłorocznej edycji Narodowego Testu Inteligencji. xp ten drugi jest tendencyjny... przez te znieksztalcone twarze... plus syrenke warszawska.... i kolumne zygmunta....(osoba z poza wawy mogla sie pomylic )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:35 am
witam wszystkich... ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:38 am
Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:42 am
Ozzwald Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma =_= walic to... z toba sie witam... z Aidanną sie witam... o! =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:45 am
Anzelmo Ozzwald Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma =_= walic to... z toba sie witam... z Aidanną sie witam... o! =^_^= o... witam ^-^ *podaje herbatke* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:47 am
Aidanna Anzelmo Ozzwald Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma =_= walic to... z toba sie witam... z Aidanną sie witam... o! =^_^= o... witam ^-^ *podaje herbatke* 4laugh o.o herbatka... o.o DZIEKUJE!! blaugh *popija hebtake* to... jak tam leci? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:50 am
Anzelmo Aidanna Anzelmo Ozzwald Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma =_= walic to... z toba sie witam... z Aidanną sie witam... o! =^_^= o... witam ^-^ *podaje herbatke* 4laugh o.o herbatka... o.o DZIEKUJE!! blaugh *popija hebtake* to... jak tam leci? =^_^= odwodnilam sie dramallama i rano myslalam, ze w szpitalu wyladuje, ale juz jest dobrze 3nodding wypilam troszku wody, zjadlam duzo owockow zjadlam troche czekolady z orzechami... bedzie dobrze 3nodding a u Ciebie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:51 am
Anzelmo Aidanna Anzelmo Ozzwald Anzelmo witam wszystkich... ninja ninja ninja a wszystkich nie ma =_= walic to... z toba sie witam... z Aidanną sie witam... o! =^_^= o... witam ^-^ *podaje herbatke* 4laugh o.o herbatka... o.o DZIEKUJE!! blaugh *popija hebtake* to... jak tam leci? =^_^= upalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:54 am
Aidanna odwodnilam sie dramallama i rano myslalam, ze w szpitalu wyladuje, ale juz jest dobrze 3nodding wypilam troszku wody, zjadlam duzo owockow zjadlam troche czekolady z orzechami... bedzie dobrze 3nodding a u Ciebie? 4laugh huh... a co u mnie... wlasciwie... to nic ciekawego x.x codzinna rutyna... (no, moze jedna rzecz byla ciekawa... babcia, ktora zaczela mnie okladac parasolka i wyklinac na mnie... a tak poza tym, to nic ciekawego xD ) *popija herbatke* (dobra herbatka, jeszcze raz dziekuje blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:54 am
upalnie? ee tam... xD wydaje ci sie xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:56 am
Anzelmo upalnie? ee tam... xD wydaje ci sie xDD koszulka sie do mnie przykleila moja wyobraznia jest okrutna... skoro mi takie rzeczy robi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:57 am
Ozzwald Anzelmo upalnie? ee tam... xD wydaje ci sie xDD koszulka sie do mnie przykleila moja wyobraznia jest okrutna... skoro mi takie rzeczy robi wink racja... o.o nad jeziorko jedz o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|