|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:31 am
opcy Bardier opcy Bardier Poćwicz nad Ironia... xd źle ci wychodzi... stare *podaje orzecha* *daje mu klapsa* *ucieka w kat* gonk //edit: oje Omi! Yeah... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:32 am
widze, ze tu dzisiaj cicho i pusto smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:32 am
Omega Sun *wraca z nowa fryzura, nowymi ciuchami i kosmetykami... i bez kasy* xd teraz to pestka, jak za 1 wiadomosc na forum dostaje sie wiecej kasy, plus inne bajery... czym tu sie przejmowac, posiedziec pare godzin na gaii... i jazda... ja tam pyte czasu nie mam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:34 am
Bardier Omega Sun *wraca z nowa fryzura, nowymi ciuchami i kosmetykami... i bez kasy* xd teraz to pestka, jak za 1 wiadomosc na forum dostaje sie wiecej kasy, plus inne bajery... czym tu sie przejmowac, posiedziec pare godzin na gaii... i jazda... ja tam pyte czasu nie mam razz ale ja mowilam o prawdziwych zakupach, a nie gaiowych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:36 am
Omega Sun widze, ze tu dzisiaj cicho i pusto smile nobo on tu chodzi i.. i.. i mnie dotyka.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:37 am
Omega Sun Bardier Omega Sun *wraca z nowa fryzura, nowymi ciuchami i kosmetykami... i bez kasy* xd teraz to pestka, jak za 1 wiadomosc na forum dostaje sie wiecej kasy, plus inne bajery... czym tu sie przejmowac, posiedziec pare godzin na gaii... i jazda... ja tam pyte czasu nie mam razz ale ja mowilam o prawdziwych zakupach, a nie gaiowych smile a to tak samo... xd posiedzisz wiecej czasu w pracy pogadasz itd. i tez masz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Bardier Omega Sun *wraca z nowa fryzura, nowymi ciuchami i kosmetykami... i bez kasy* xd teraz to pestka, jak za 1 wiadomosc na forum dostaje sie wiecej kasy, plus inne bajery... czym tu sie przejmowac, posiedziec pare godzin na gaii... i jazda... ja tam pyte czasu nie mam razz ale ja mowilam o prawdziwych zakupach, a nie gaiowych smile pokaz nowa fryzure 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun widze, ze tu dzisiaj cicho i pusto smile nobo on tu chodzi i.. i.. i mnie dotyka.. crying ojjj biedactwo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:38 am
opcy Omega Sun widze, ze tu dzisiaj cicho i pusto smile nobo on tu chodzi i.. i.. i mnie dotyka.. crying Bo sie dajesz i zaczepiasz... Ironiczny Opcy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:38 am
Aidanna pokaz nowa fryzure 3nodding ok, zaraz zrobie fotki i potem przerzuce na kompa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:39 am
Omega Sun opcy Omega Sun widze, ze tu dzisiaj cicho i pusto smile nobo on tu chodzi i.. i.. i mnie dotyka.. crying ojjj biedactwo smile Wyslij zazalenie do adminow... wiesz Harrasment i te sprawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:41 am
Omega Sun Aidanna pokaz nowa fryzure 3nodding ok, zaraz zrobie fotki i potem przerzuce na kompa 3nodding ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:48 am
Omega Sun Aidanna pokaz nowa fryzure 3nodding ok, zaraz zrobie fotki i potem przerzuce na kompa 3nodding Hell yeah~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:54 am