|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:40 am
Aidanna *wchodzi z szklanka wody i kocykiem w reku i kladzie sie na kanapie* Umieram xp a tak pozatym witam wszytskich 4laugh *robi ochronke przed euforia Rin* ninja Hejka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:41 am
Aidanna *robi ochronke przed euforia Rin* ninja Wooooooooooo! * rzut na nia po tygrysiemu* Alll! * pac w niewidzialna sciane * buuu buu crying Mil Mil * piskliwym glosiekiem wola Rodzyna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:41 am
Miyu_av_Isfolket Anzelmo Miyu_av_Isfolket Anzelmo spac? o.o o tej godzinie? o.o no wiecie co... x.x Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. e tam, ja wstaje o 6 i nie narzekam stare eek ja bym tak ne mogła xD bo dupa jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:42 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai * rzuca w nia kamykami i trafia w glowe** yeee trafilam za 10 punktow! *rzuca się na Rin i zaczyna jej piórka wyrywać* o będe mieć czym pisać xd * bierze siekiere siekiere ( od rauz piosenka Shakiry mi sie przypomniala ) i wymachuje przed Miyu * Odejdz ty chuliganie! *zabiera Fynn siekiere xD i uderza ja nia po głowie samym kijem xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:43 am
Rin_Youkai Aidanna *robi ochronke przed euforia Rin* ninja Wooooooooooo! * rzut na nia po tygrysiemu* Alll! * pac w niewidzialna sciane * buuu buu crying Mil Mil * piskliwym glosiekiem wola Rodzyna* nie przytulac! bo zwymiotuje xp *podchodzi do niej i przytula* nie sciskac! x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:43 am
Miyu_av_Isfolket *zabiera Fynn siekiere xD i uderza sie nia po głowie samym kijem xD* HIE HIE HIE mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:45 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *robi ochronke przed euforia Rin* ninja Wooooooooooo! * rzut na nia po tygrysiemu* Alll! * pac w niewidzialna sciane * buuu buu crying Mil Mil * piskliwym glosiekiem wola Rodzyna* nie przytulac! bo zwymiotuje xp *podchodzi do niej i przytula* nie sciskac! x3 * tyc tyc ja delikatnie pazurkiem* Rodzyna dopadla choroba: nie przytulac bo zwymiotuje: Uuu niedobrze... niedobrze * kiwa glowa na boki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:46 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zabiera Fynn siekiere xD i uderza sie nia po głowie samym kijem xD* HIE HIE HIE mrgreen to przez ciebie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:47 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *robi ochronke przed euforia Rin* ninja Wooooooooooo! * rzut na nia po tygrysiemu* Alll! * pac w niewidzialna sciane * buuu buu crying Mil Mil * piskliwym glosiekiem wola Rodzyna* nie przytulac! bo zwymiotuje xp *podchodzi do niej i przytula* nie sciskac! x3 * tyc tyc ja delikatnie pazurkiem* Rodzyna dopadla choroba: nie przytulac bo zwymiotuje: Uuu niedobrze... niedobrze * kiwa glowa na boki* to jest wina sfermentowanego kompotu, badz, ze sie odwodnilam x3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:47 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zabiera Fynn siekiere xD i uderza sie nia po głowie samym kijem xD* HIE HIE HIE mrgreen to przez ciebie emo nie... to przez twoja agresje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:49 am
Aidanna to jest wina sfermentowanego kompotu, badz, ze sie odwodnilam x3 xp .0. OZ! a chlodno tam chociaz u was ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:49 am
Aidanna to jest wina sfermentowanego kompotu, badz, ze sie odwodnilam x3 xp Ja bym stawiała na ten sfermentowany kompot ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:50 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zabiera Fynn siekiere xD i uderza sie nia po głowie samym kijem xD* HIE HIE HIE mrgreen to przez ciebie emo nie... to przez twoja agresje... Ja ne ejstem agresywna emo to wina twoich piórek mówią: wyrwij mnie, wyrwij mnie .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|