|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:26 am
Anzelmo Miyu_av_Isfolket eek ja bym tak ne mogła xD mogla bys... Jakbym sie uparła xD kto wie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:27 am
Miyu_av_Isfolket Anzelmo Miyu_av_Isfolket eek ja bym tak ne mogła xD mogla bys... Jakbym sie uparła xD kto wie.. yhmmmmmm jasne mrgreen tak sobie wmawiaj Miyu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:28 am
Rin_Youkai No tak to podobne do niej... ma to po tobie rofl mrgreen Anzelemo surprised jjjj nie moglaby XD Rin ty nie wierzysz we mnie emo chociaż jak bym sie uparła xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:29 am
Miyu_av_Isfolket Rin ty nie wierzysz we mnie emo chociaż jak bym sie uparła xD tak od 17 lat probujesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:29 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Anzelmo Miyu_av_Isfolket eek ja bym tak ne mogła xD mogla bys... Jakbym sie uparła xD kto wie.. yhmmmmmm jasne mrgreen tak sobie wmawiaj Miyu mrgreen emo *zamyka się w sobie (na 3 kłudki) idzie w kąt i sie kiwa w przód i w tył*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:30 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin ty nie wierzysz we mnie emo chociaż jak bym sie uparła xD tak od 17 lat probujesz XD Ja przynajmniej ne zasypiam do szkoły i nie budze sie o 12 rano == xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:30 am
Miyu_av_Isfolket emo *zamyka się w sobie (na 3 kłudki) idzie w kąt i sie kiwa w przód i w tył* * rzuca w nia kamykami i trafia w glowe** yeee trafilam za 10 punktow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:31 am
BeeWolf Miyu_av_Isfolket Do twarzy ci w tym kapeluszu whee heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:32 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin ty nie wierzysz we mnie emo chociaż jak bym sie uparła xD tak od 17 lat probujesz XD Ja przynajmniej ne zasypiam do szkoły i nie budze sie o 12 rano == xDDD po prostu wtedy sa mniej zapchane autobusy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:32 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket emo *zamyka się w sobie (na 3 kłudki) idzie w kąt i sie kiwa w przód i w tył* * rzuca w nia kamykami i trafia w glowe** yeee trafilam za 10 punktow! *rzuca się na Rin i zaczyna jej piórka wyrywać* o będe mieć czym pisać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:34 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai * rzuca w nia kamykami i trafia w glowe** yeee trafilam za 10 punktow! *rzuca się na Rin i zaczyna jej piórka wyrywać* o będe mieć czym pisać xd * bierze siekiere siekiere ( od rauz piosenka Shakiry mi sie przypomniala ) i wymachuje przed Miyu * Odejdz ty chuliganie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:35 am
Miyu_av_Isfolket BeeWolf Miyu_av_Isfolket Do twarzy ci w tym kapeluszu whee heart wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:39 am
*wchodzi z szklanka wody i kocykiem w reku i kladzie sie na kanapie*
Umieram xp
a tak pozatym witam wszytskich 4laugh
*robi ochronke przed euforia Rin* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:39 am
Miyu cfaniaczy Uuuu niedobrze * chowa sie w kacie* jak Miyu cfaniaczy to znaczy, ze ma sposob by wyrwac Rin wszytkie piorka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|