|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:14 am
Do twarzy ci w tym kapeluszu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:15 am
Miyu_av_Isfolket Anzelmo spac? o.o o tej godzinie? o.o no wiecie co... x.x Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. e tam, ja wstaje o 6 i nie narzekam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:16 am
Anzelmo Miyu_av_Isfolket Anzelmo spac? o.o o tej godzinie? o.o no wiecie co... x.x Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. e tam, ja wstaje o 6 i nie narzekam stare eek ja bym tak ne mogła xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:18 am
Miyu_av_Isfolket Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. ty @_@''''''''''''' przeca twoj pies w ogole nie chce z toba wychodzicXD a mnie o 5 rano budzi sliniacy sie Bethowen ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Idu pod prysznicu a potem do miastu. Siju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. ty @_@''''''''''''' przeca twoj pies w ogole nie chce z toba wychodzicXD a mnie o 5 rano budzi sliniacy sie Bethowen == Od kiedy daje jej ciasteczka to mnie pokochła xD i mnie budzi i obślinia mi pościel .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:23 am
Miyu_av_Isfolket eek ja bym tak ne mogła xD mogla bys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Idu pod prysznicu a potem do miastu. Siju. Bye Bye * macha chusteczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oki... ja lece... bede pozniej... cya people =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:24 am
Miyu_av_Isfolket Do twarzy ci w tym kapeluszu whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:24 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Nyo xD z psem musiałam o 5 rano wyjść .__. i przed chwilą wstałam ale nadal spac mi sie ce .__. ty @_@''''''''''''' przeca twoj pies w ogole nie chce z toba wychodzicXD a mnie o 5 rano budzi sliniacy sie Bethowen == Od kiedy daje jej ciasteczka to mnie pokochła xD i mnie budzi i obślinia mi pościel .__. No tak to podobne do niej... ma to po tobie rofl mrgreen Anzelemo surprised jjjj nie moglaby XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|