|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:54 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aid brakuje Ci tylko zieloneych akcesoriów i voila mamy drzewko bozonarodzeniowe xp no, ale czemu ? xD wiesz ile avi contestow wygralam juz tym avkiem xp omg...
chyba z mułami xd tsia, jasne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:59 pm
tak tak to ja pan tik tak dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:05 pm
a ty co wydziwiasz? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:05 pm
Dzis forumowicze z MF zmienili moje spojrzenie na zycie... teraz serio sobie ide pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:09 pm
BeeWolf Dzis forumowicze z MF zmienili moje spojrzenie na zycie... teraz serio sobie ide pa przestaniesz pic...? Aidi ja no tego jestem ten no pan tik tak i tyle, nic nie wydziwiam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:12 pm
Ozzwald BeeWolf Dzis forumowicze z MF zmienili moje spojrzenie na zycie... teraz serio sobie ide pa przestaniesz pic...? Aidi ja no tego jestem ten no pan tik tak i tyle, nic nie wydziwiam blaugh nie ale bede bardziej mendowatym chamem i jeszcze wieksza świnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:13 pm
Ozzwald BeeWolf Dzis forumowicze z MF zmienili moje spojrzenie na zycie... teraz serio sobie ide pa przestaniesz pic...? Aidi ja no tego jestem ten no pan tik tak i tyle, nic nie wydziwiam blaugh *pac pac po glowie* i tak Cie kocham heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:15 pm
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Dzis forumowicze z MF zmienili moje spojrzenie na zycie... teraz serio sobie ide pa przestaniesz pic...? Aidi ja no tego jestem ten no pan tik tak i tyle, nic nie wydziwiam blaugh nie ale bede bardziej mendowatym chamem i jeszcze wieksza świnia... ale jeszcze jeden... to juz ostatni... ale napewno... x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:59 am
*wchodzi na sale* *rozglada sie* ninja *nalewa sobie herbatki* *siada na kanapie i popija herbatke...* *czeka... az ktos przyjdzie... xP *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:10 am