|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:04 pm
*masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:05 pm
Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:06 pm
Kiray Delein the Wildest Albo jakis ciuch tylko dla nas, zeby nikt inny go nie mial. ja moge zaoferowac: dla Del darmowe badanie piersi... dla Bee jakis wypad na piwko Alez ja mam zdrowe piersi. Wrocilam...nie chce jednak grac w ro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:07 pm
*podaje rum staremu piratowi*
masz...
mnie juz powoli mdli od tego...
khem, khem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:07 pm
Julka Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen to mi majtki spadna emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:10 pm
Julka *podaje rum staremu piratowi* masz... mnie juz powoli mdli od tego... khem, khem... *pije* jestes w ciazy? szybciej zasne... Del to chociaz tak profilaktycznie... bo ja nic innego nei mam do zaoferowania dla ciebie tak przy wszystkicha co zgona zaliczylas?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:11 pm
Kiray Del to chociaz tak profilaktycznie... bo ja nic innego nei mam do zaoferowania dla ciebie tak przy wszystkicha co zgona zaliczylas?:> Profilaktycznie to sie sama moge zmacac xD Mnie tez mozesz na piwo wziasc kiedys przy okazji :] Nie...nie mam z kim grac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:16 pm
Delein the Wildest Kiray Del to chociaz tak profilaktycznie... bo ja nic innego nei mam do zaoferowania dla ciebie tak przy wszystkicha co zgona zaliczylas?:> Profilaktycznie to sie sama moge zmacac xD Mnie tez mozesz na piwo wziasc kiedys przy okazji :] Nie...nie mam z kim grac. kiedys... powtarzam kiedys moze zaloze konto na tym twoim serwku i bedziemy wymiatac... zalezy jeszcze czy wprowadzili u ciebie juz nowa wersje [nowe klasy ludkow, bronei itp] no mozesz ale ja nie bede mial z tego przyjemnosci... no chyba ze dasz popatrzec whee kiedys... a wybieras sie do wawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:19 pm
Ozzwald Julka Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen to mi majtki spadna emo no i oto chodzi... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:21 pm
Julka Ozzwald Julka Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen to mi majtki spadna emo no i oto chodzi... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Julka *podaje rum staremu piratowi* masz... mnie juz powoli mdli od tego... khem, khem... *pije* jestes w ciazy? eek nie... tylko ten rum... taki slodki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein the Wildest Kiray Del to chociaz tak profilaktycznie... bo ja nic innego nei mam do zaoferowania dla ciebie tak przy wszystkicha co zgona zaliczylas?:> Profilaktycznie to sie sama moge zmacac xD Mnie tez mozesz na piwo wziasc kiedys przy okazji :] Nie...nie mam z kim grac. kiedys... powtarzam kiedys moze zaloze konto na tym twoim serwku i bedziemy wymiatac... zalezy jeszcze czy wprowadzili u ciebie juz nowa wersje [nowe klasy ludkow, bronei itp] no mozesz ale ja nie bede mial z tego przyjemnosci... no chyba ze dasz popatrzec whee kiedys... a wybieras sie do wawy? Mamy Taekwon, ale gunslingera i nindzake jeszcze nie...prace trwaja. Popatrzec? tylko jak bedziemy w stalym zwiazku :3 W najblizszej przyszlosci nie planuje, ale kto wie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:22 pm
Julka Ozzwald Julka Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen to mi majtki spadna emo no i oto chodzi... rofl emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:23 pm
Aidanna Julka Ozzwald Julka Ozzwald *masuje sie po jajach* gonk szczelilem sie gumka od gaci gonk to moze lepiej ja wyciagnac z majtek mrgreen to mi majtki spadna emo no i oto chodzi... rofl  ekhm... *krztusi sie rumem* no ten teges... Bee na czym to skonczylismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|