|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm
Delein the Wildest *zaklada sobie jego sakkat na leb* *pije piwko* >Gapi sie tempo w przestrzeń, pije browara< Deleij ale my jestesmy juz weteranami gai wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm
Kiray *wyciaga browarek* *otwiera i odrazu wyypija* moje pjanstwo potrwa krotko... zaraz ide spac a mnie RO wzywa... jestem uzalezniona od mordowania ungoliantow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:51 pm
BeeWolf Delein the Wildest *zaklada sobie jego sakkat na leb* *pije piwko* >Gapi sie tempo w przestrzeń, pije browara< Deleij ale my jestesmy juz weteranami gai wiesz? Ty...racja...kurde wyjadacze z nas... Moim skromnym powinnismy jakas premie dostac...w postaci piwa na przyklad albo bielizny. *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:52 pm
BeeWolf Raczej z lekka ujowo... Ale jak bys tak, wpioł sobiekwiatek. juz Marszalku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:54 pm
Delein the Wildest Kiray *wyciaga browarek* *otwiera i odrazu wyypija* moje pjanstwo potrwa krotko... zaraz ide spac a mnie RO wzywa... jestem uzalezniona od mordowania ungoliantow... nie kojarze stworka... nie mam czasu na RO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:55 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray *wyciaga browarek* *otwiera i odrazu wyypija* moje pjanstwo potrwa krotko... zaraz ide spac a mnie RO wzywa... jestem uzalezniona od mordowania ungoliantow... nie kojarze stworka... nie mam czasu na RO... Taka mrowka wielka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:55 pm
ja mam malibu...
ale jest strasznie slodkie...
chce ktos ?
*patrzy na date dolaczenia do Gai*
no... nawet mi juz troche przelecialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:56 pm
Kiray BeeWolf Raczej z lekka ujowo... Ale jak bys tak, wpioł sobiekwiatek. juz Marszalku... Teraz jestes sliczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:58 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *zaklada sobie jego sakkat na leb* *pije piwko* >Gapi sie tempo w przestrzeń, pije browara< Deleij ale my jestesmy juz weteranami gai wiesz? Ty...racja...kurde wyjadacze z nas... Moim skromnym powinnismy jakas premie dostac...w postaci piwa na przyklad albo bielizny. *pije* po 100k Goldow.. albo $
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:58 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Raczej z lekka ujowo... Ale jak bys tak, wpioł sobiekwiatek. juz Marszalku... Teraz jestes sliczny. 4laugh Julka daj mi... nie lubie slodkiego ale dzieki temu lepiej bedzie mi sie spalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:00 pm
Albo jakis ciuch tylko dla nas, zeby nikt inny go nie mial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:01 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray *wyciaga browarek* *otwiera i odrazu wyypija* moje pjanstwo potrwa krotko... zaraz ide spac a mnie RO wzywa... jestem uzalezniona od mordowania ungoliantow... nie kojarze stworka... nie mam czasu na RO... Taka mrowka wielka... na beholderach bys sie wyexpila... albo jak potrzebujesz kasy to w Biolabie lub w nifelm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:01 pm
Okej, ja mykam mordowac... buzi buzi dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:02 pm
Delein the Wildest Albo jakis ciuch tylko dla nas, zeby nikt inny go nie mial. O no biggrin mrgreen I diecia na stronie głownej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:03 pm
Delein the Wildest Albo jakis ciuch tylko dla nas, zeby nikt inny go nie mial. ja moge zaoferowac: dla Del darmowe badanie piersi... dla Bee jakis wypad na piwko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|