|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:17 am
Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile A czemu mielibyśmy Cię nie zauważyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:18 am
Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile No wiesz zbyt tłoczno to tu nie jest xd no tak i to jest chyba jedyny powod... co słychac tak wogóle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:19 am
Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:20 am
Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek dokładnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:21 am
Night_Queen Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek dokładnie wink Podegnij go leciutko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:22 am
Muezzin Night_Queen Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek dokładnie wink Podegnij go leciutko xd juz wink *opadł szybciutko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:23 am
Night_Queen Muezzin Night_Queen Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek dokładnie wink Podegnij go leciutko xd juz wink *opadł szybciutko*Śjezu !!!! eek eek NIe powiem co zobaczyłem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:26 am
*powoli dochodzi do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:29 am
Muezzin Night_Queen Muezzin Night_Queen Muezzin Night_Queen zauwazyliście mnie, jestem pod wrażeniem smile Czy ja dobrze widze ? Masz na sobie tylko sweterek ? eek dokładnie wink Podegnij go leciutko xd juz wink *opadł szybciutko*Śjezu !!!! eek eek NIe powiem co zobaczyłem blaugh zddąrzyłes zobaczyc?? a co? mam tam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:29 am
Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:31 am
Natalii Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun *lerzy plackiem z podbitym okiem* asd...fdfd....tren...no *szeptem:* Ale warto było xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:31 am
Muezzin Natalii Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun *lerzy plackiem z podbitym okiem* asd...fdfd....tren...no *szeptem:* Ale warto było xd zobaczyc moje rozowe majteczki?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:34 am
Night_Queen Muezzin Natalii Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun *lerzy plackiem z podbitym okiem* asd...fdfd....tren...no *szeptem:* Ale warto było xd zobaczyc moje rozowe majteczki?? wink Ale za to jakie blaugh blaugh blaugh Trzeba Ci sprawić śjakąś kuśą kiecke na te różowiutkie majteczki. Hmm.... *Zastanawia się...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:34 am
Night_Queen Muezzin Natalii Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun *lerzy plackiem z podbitym okiem* asd...fdfd....tren...no *szeptem:* Ale warto było xd zobaczyc moje rozowe majteczki?? wink domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:36 am
Natalii Night_Queen Muezzin Natalii Muezzin *powoli dochodzi do siebie* oj chyba dziś już nie dojdziesz do siebie *z lewej strony nadlatuje reka, plask!!!! wyladowała na jego policzku* na co ty patrzysz ty ty ty..............ni chce mi sie z toba gadac feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scream domokun *lerzy plackiem z podbitym okiem* asd...fdfd....tren...no *szeptem:* Ale warto było xd zobaczyc moje rozowe majteczki?? wink domokun scream zazdrośniczka smile
Muezzin aktualnie zbienram na płaszczyk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|