|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:32 pm
Baliaur Monia !!!!!!
spierdalaj mi i to juz z takimi pomyslami scream crying
bo jacy oni nie sa i tak sa mwah mrgreen heart nooo razz
wyjatki sie nawet teraz zdarzaja.....
raz na 2mln ale sie zdarzaja tak takich naprawde ciezko znalesc a jak znajdziesz okazuje sie ze zajety stressed faceci sa potrzebni nie tylko fizycznie ale takze mentalnie jako wsparcie i niech tak pozostanie tak jest dobrze whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:39 pm
a jak niezajety to potem.. a zreszta.. mrgreen Koonzt czeka xd 3nodding do zobaczenia pooooooooozniej pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:41 pm
Baliaur a jak niezajety to potem.. a zreszta.. mrgreen Koonzt czeka xd 3nodding do zobaczenia pooooooooozniej pirate milego czytanka mrgreen jak patrze na POGG to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 4:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 5:30 pm
nein bo Baly juz wrocyla pirate
oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 12:07 am
....................... ninja .......................
// EDIT: pusto cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 4:56 am
Twisted_Exile ....................... ninja ....................... // EDIT: pusto cry ej no wyspac sie trza jak sie idze o 3 nad ranem do lozka whee
wybacz...... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:04 am
Baliaur Twisted_Exile ....................... ninja ....................... // EDIT: pusto cry ej no wyspac sie trza jak sie idze o 3 nad ranem do lozka whee
wybacz...... cry scream nigdy ci nie wybacze scream xd zartuje jak tam ksiazka podobala sie ? a jaka tak wogole czytasz bo ja koontza niewiele czytalam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:24 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ....................... ninja ....................... // EDIT: pusto cry ej no wyspac sie trza jak sie idze o 3 nad ranem do lozka whee
wybacz...... cry scream nigdy ci nie wybacze scream xd zartuje jak tam ksiazka podobala sie ? a jaka tak wogole czytasz bo ja koontza niewiele czytalam mrgreen twisted Odd Thomasa mrgreen a bardzo sie podoba... klimatyczne.. milo sie czyta... i nie ma tak ociezalego stylu jak King...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:44 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ....................... ninja ....................... // EDIT: pusto cry ej no wyspac sie trza jak sie idze o 3 nad ranem do lozka whee
wybacz...... cry scream nigdy ci nie wybacze scream xd zartuje jak tam ksiazka podobala sie ? a jaka tak wogole czytasz bo ja koontza niewiele czytalam mrgreen twisted Odd Thomasa mrgreen a bardzo sie podoba... klimatyczne.. milo sie czyta... i nie ma tak ociezalego stylu jak King... u mnie w domu ostatnio wsyscy go czytaja... ja chyba tez powinnam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:54 am
oi! mrgreen
chyba sie przebrac trza.. *wlazi do gaiowej przebieralni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 6:03 am
*wloczy sie* co sie tu tak cicho zrobilo?
bo zaczne spiewac ! a to przyjemne w skutkach nie bedzie xp pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 6:20 am
Baliaur *wloczy sie* co sie tu tak cicho zrobilo?
bo zaczne spiewac ! a to przyjemne w skutkach nie bedzie xp pirate .... confused cry
//i sobie wredotka poszla.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|