|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:32 pm
Ryuukei oshii ninja wchodzi i wychodzi* hmm chyba mnie nie poznała bo brode zgolilem ninja k**** jak ja wygladam bez bródki... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:34 pm
Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:36 pm
Rin_Youkai Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD * całuj! jezykiem pracuj ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf Rin_Youkai no doobra sam tego chciales mrgreen *wchodzi do pokoju cala w smarze, w brudnych ciuchach i z sianem na glowie* i jak ci sie podobam xd ? >Patrzy się na nia< Jak by się wykapać, zaprowadzić do fryzjera, ubrac, to fajna laska… a po co ubierać? wink Bardziej podniecaja mnie dziewczyny, w dobrej bieliźnie i seksownie sie w niej ruszajace niz nagolasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf Rin_Youkai no doobra sam tego chciales mrgreen *wchodzi do pokoju cala w smarze, w brudnych ciuchach i z sianem na glowie* i jak ci sie podobam xd ? >Patrzy się na nia< Jak by się wykapać, zaprowadzić do fryzjera, ubrac, to fajna laska… a po co ubierać? wink by ludzie nie widzieli tych szwow po operacjach plastycznych ninja * odrywa sobie jeden szew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD * Pierwszą dotacje dostałam od Ridsu, dobrze pamiętam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:37 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ninja wchodzi i wychodzi* hmm chyba mnie nie poznała bo brode zgolilem ninja k**** jak ja wygladam bez bródki... gonk Frajer, poćwiczyłes opaliłeś się... to i golic ci sie zachcialo. Masz za kare, teraz kobietom sie nie podobasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:37 pm
Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf Rin_Youkai no doobra sam tego chciales mrgreen *wchodzi do pokoju cala w smarze, w brudnych ciuchach i z sianem na glowie* i jak ci sie podobam xd ? >Patrzy się na nia< Jak by się wykapać, zaprowadzić do fryzjera, ubrac, to fajna laska… a po co ubierać? wink by ludzie nie widzieli tych szwow po operacjach plastycznych ninja * odrywa sobie jeden szew* łojezu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:38 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD * całuj! jezykiem pracuj ;] Taaaaaak oczywiscie * buch go z lokcia* jedz lody, a nie sie wcinasz Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:39 pm
BeeWolf Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ninja wchodzi i wychodzi* hmm chyba mnie nie poznała bo brode zgolilem ninja k**** jak ja wygladam bez bródki... gonk Frajer, poćwiczyłes opaliłeś się... to i golic ci sie zachcialo. Masz za kare, teraz kobietom sie nie podobasz. i co ja teraz zrobie emo emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:39 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD * całuj! jezykiem pracuj ;] E no ... >tak tak kibizuje im<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:40 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Julka no... bo my... to pozadne kobiety jestesmy rofl oj tak 3nodding Aaaaaaaa ty jestes moim wybawca! Pamietasz jak rok temu wyciagnelas mnie z pod tira ? 4laugh ( tak na serio to ty bylas pierwsza na gai, ktora sie mna zainteresowala i cos mi tam chyba nawet z ciuchow przyslalas XD rozpoznalam bo Bee powiedzial Arif ) Kusza ide sie teraz odwdziecze! * sciska, tuli, sciska , tuli, sciska , tuli XD * całuj! jezykiem pracuj ;] Taaaaaak oczywiscie * buch go z lokcia* jedz lody, a nie sie wcinasz Xd no co, rozrywki szukam ne? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 12:40 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ninja wchodzi i wychodzi* hmm chyba mnie nie poznała bo brode zgolilem ninja k**** jak ja wygladam bez bródki... gonk Frajer, poćwiczyłes opaliłeś się... to i golic ci sie zachcialo. Masz za kare, teraz kobietom sie nie podobasz. i co ja teraz zrobie emo emo emo emo Zostaniesz gejem ? Albo zapuscisz brode.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|