|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:53 am
Omega Sun Anzelmo goraco? *podchodzi tradycyjnie do lodowki* *wyciaga z niej sniezke i rzuca nia w Omi* herbatki? >=D tak chetnie, wbrew pozorom na upal najlepsza jest goraca herbata 3nodding *wlewa herbatki do kubka* *podaje owy kubek dla Omi* sorka, ze tak pozno,ale lepiej niz wcale... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:57 am
opcy ojeuje.......... Kanał Audytywny [Neurofotoreceptoreplotyka jako magia bytu LP #12] What Is Music [4:29]@Anzelmo: ta sygnaturka troche nie za duza? ... dobra, zrobie jeszcze mniejsza... xPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:57 am
wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:58 am
Terrorystka Frania wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem witaj... ale nie... najlepsza na upal jes goraca herbatka... a jak! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:59 am
Anzelmo Terrorystka Frania wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem witaj... ale nie... najlepsza na upal jes goraca herbatka... a jak! xD talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:04 am
Terrorystka Frania wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem najlepsze jest zimne pomieszczenie ninja * siedzi w totalnej ciemni odgrodzonej od promieni slonecznych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:09 am
Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem witaj... ale nie... najlepsza na upal jes goraca herbatka... a jak! xD talk2hand oo nieee... dobraaa... zrob sobie test... wyjdz na podworko (wystarczy na 5 minut.. xD ), wroc i wypij zimna wode... powtorz, tylko zamiast zimnej wodynapij sie goracej wody... za trzecim razem napij sie herbatki.... aahh.... xDD A JAK! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:20 am
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania wbrew pozorom na upal jest najlaepsza goraca woda zamiast zimnej wink
czesc i czołem witaj... ale nie... najlepsza na upal jes goraca herbatka... a jak! xD talk2hand oo nieee... dobraaa... zrob sobie test... wyjdz na podworko (wystarczy na 5 minut.. xD ), wroc i wypij zimna wode... powtorz, tylko zamiast zimnej wodynapij sie goracej wody... za trzecim razem napij sie herbatki.... aahh.... xDD A JAK! xD w pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:23 am
Jestem wesoła Beczka mam kufel piwka i dzieciecy basenik z woda ... tralala...
Czesc robale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:28 am
BeeWolf Jestem wesoła Beczka mam kufel piwka i dzieciecy basenik z woda ... tralala... Czesc robale. a ja mam niowa plyte.... biggrin Rob Van Der Loo's Freak Neil Inc. [Characters #04] I Understand [6:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:29 am
Terrorystka Frania mam pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D: Tia, i co jeszcze.... mrgreen opcy:Jaka jaka ? chodnikowa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:35 am
BeeWolf Terrorystka Frania mam pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D: Tia, i co jeszcze.... mrgreen opcy:Jaka jaka ? chodnikowa ? nje... spiraconom kompaktowom.. Rob Van Der Loo's Freak Neil Inc. [Characters #05] Downtown [5:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:38 am
opcy BeeWolf Terrorystka Frania mam pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D: Tia, i co jeszcze.... mrgreen opcy:Jaka jaka ? chodnikowa ? nje... spiraconom kompaktowom.. Rob Van Der Loo's Freak Neil Inc. [Characters #05] Downtown [5:44]Tom prawie jak chodnikowom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:39 am
BeeWolf Terrorystka Frania mam pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D: Tia, i co jeszcze.... mrgreen opcy:Jaka jaka ? chodnikowa ? gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:42 am
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania mam pyte myslisz ze chce mi sie tyle razy kursować D: Tia, i co jeszcze.... mrgreen opcy:Jaka jaka ? chodnikowa ? gonk gonk gonk Bywa no, nie ma co sie załamywac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|