|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:13 pm
Anzelmo przed chwila sprawdzalem... cos jest z tapetami nie tak >.< tez nie moge tapet wstawic... (ale przedmioty moge >.< ) najpierw na takim malym rysuneczku w dziale z tapetami zaznacz sciane, ktora chcesz wytapetowac i potem kliknij tapete 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oki... ja lece... cya people, good night and sweet dreams >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
argh... nie udalo sie podbic europy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:14 pm
Omega Sun Anzelmo przed chwila sprawdzalem... cos jest z tapetami nie tak >.< tez nie moge tapet wstawic... (ale przedmioty moge >.< ) najpierw na takim malym rysuneczku w dziale z tapetami zaznacz sciane, ktora chcesz wytapetowac i potem kliknij tapete 3nodding hehe, Omi, ja to wiem xD wczesniej mi to dzialalo... tera nie dziala... =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:15 pm
Kiray argh... nie udalo sie podbic europy... moze innym razem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:15 pm
Terrorystka Frania jeziorka są w uj brudne D: wrazliwa sie znalazla... przyjedz na mazury i sobie zobacz jak BRUDNA jest ta woda... (tak brudna, ze dna nie widac tylko na glebokosci 40 metrow xP )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:16 pm
Anzelmo oki... ja lece... cya people, good night and sweet dreams >=D trzymaj się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:16 pm
Omega Sun Kiray argh... nie udalo sie podbic europy... moze innym razem blaugh napewno... dawno nie gralem i to dlatego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:17 pm
Kiray Omega Sun Kiray argh... nie udalo sie podbic europy... moze innym razem blaugh napewno... dawno nie gralem i to dlatego... a w co grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:18 pm
Anzelmo Terrorystka Frania jeziorka są w uj brudne D: wrazliwa sie znalazla... przyjedz na mazury i sobie zobacz jak BRUDNA jest ta woda... (tak brudna, ze dna nie widac tylko na glebokosci 40 metrow xP ) mazury! pff! masz pojecie, ze gdybym pojechala do babci to bym tak nie mowila! babcie mam na mazurach
ale kusza no.. nie da rady D: na slasku to jeziora brudne mamy i tyle... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:20 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray argh... nie udalo sie podbic europy... moze innym razem blaugh napewno... dawno nie gralem i to dlatego... a w co grasz? Europa Universalis 2... troche juz starsza gierka ale lubie w nia pocinac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:21 pm
*bierze szmatke i ja sciera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 1:22 pm
Kiray Europa Universalis 2... troche juz starsza gierka ale lubie w nia pocinac aha, nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|