|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:52 am
Dariia herbatki nie.... za gorąco jest... wink >=O na herbate nigdy nie jest za goraco... udowodnie ci... *idzie do kuchni do lodowki* *bierze sniezke z zamrazarki* *rzuca ową sniezką w Dariie* tera herbatki? >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:55 am
Anzelmo racja... to juz niedlugo... *patrzy, ile ma pieniedzy* errmmm... cos z tego by sie dalo kupic... ale nawet nie wiem gdzie ty mieszkasz T.T mieszkam 20km na poludniowy-zachod od Bialegostoku... w malym, kolejowym miasteczku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:55 am
Anzelmo Dariia herbatki nie.... za gorąco jest... wink >=O na herbate nigdy nie jest za goraco... udowodnie ci... *idzie do kuchni do lodowki* *bierze sniezke z zamrazarki* *rzuca ową sniezką w Dariie* tera herbatki? >=D ałć.... tera moze i tak ;] poprosze ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:56 am
Omega Sun Anzelmo racja... to juz niedlugo... *patrzy, ile ma pieniedzy* errmmm... cos z tego by sie dalo kupic... ale nawet nie wiem gdzie ty mieszkasz T.T mieszkam 20km na poludniowy-zachod od Bialegostoku... w malym, kolejowym miasteczku smile nie tak daleko... x.x ale i tak nie wiem w jaki sposob bym tam dojechal x.x (zostaje tylko rower... x.x ) coz... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Anzelmo Dariia herbatki nie.... za gorąco jest... wink >=O na herbate nigdy nie jest za goraco... udowodnie ci... *idzie do kuchni do lodowki* *bierze sniezke z zamrazarki* *rzuca ową sniezką w Dariie* tera herbatki? >=D ałć.... tera moze i tak ;] poprosze ;P a nie mowilem? >=D *nalewa herbatki do kubka* *podaje owy kubek dla Darii* prosze >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo nie tak daleko... x.x ale i tak nie wiem w jaki sposob bym tam dojechal x.x (zostaje tylko rower... x.x ) coz... x.x hehe, rowerem to chyba daleko xd wydaje mi sie, ze najprosciej pociagiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:59 am
Omega Sun Anzelmo nie tak daleko... x.x ale i tak nie wiem w jaki sposob bym tam dojechal x.x (zostaje tylko rower... x.x ) coz... x.x hehe, rowerem to chyba daleko xd wydaje mi sie, ze najprosciej pociagiem wink rowerkiem nigdzie nie jest daleko... >=D potem sie zobaczy co i jak xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:03 pm
Czesc!! *Wlazi do zyrandola i zaczyna wykrecac zarowki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:06 pm
Sei chan Czesc!! *Wlazi do zyrandola i zaczyna wykrecac zarowki* =O *odbija sie od sciany i lapie sie zyrandola* *podciaga sie* zostaw przynajmniej jedna zarowke... inaczej stad nie zejdziesz xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:07 pm
Anzelmo =O *odbija sie od sciany i lapie sie zyrandola* *podciaga sie* zostaw przynajmniej jedna zarowke... inaczej stad nie zejdziesz xP *Przyglada sie ostatniej zarowce*Meow twisted *Wyciaga mlotek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:08 pm
Sei chan Czesc!! *Wlazi do zyrandola i zaczyna wykrecac zarowki* zlodziej scream *rzuca w nia poduszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:10 pm
Sei chan Anzelmo =O *odbija sie od sciany i lapie sie zyrandola* *podciaga sie* zostaw przynajmniej jedna zarowke... inaczej stad nie zejdziesz xP *Przyglada sie ostatniej zarowce*Meow twisted *Wyciaga mlotek* nie... nieee.... NIEEEEE... x.x odloz mlotek x.x Omiii... nie we mni... *obrywa poduszką* *zlatuje z zyrandola na glebe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|