|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:24 am
Rin_Youkai YumiTao Aidanna YumiTao *lurk, lurk* ninja
#Alice in Chains - Nutshell heart *tulos* 4laugh *odsówa ją*
nie podchodz, nie tul, nie całuj ... jestem małą bombką zarazków ... ninja wiez mi nie chciałabys tego złapać, istna udręka.
*zakopuje się w poduszkach*spokojnie , spokojnie ! Przejscie dla lekarza! * podaje jej jakis syropik * nyo powinno byc lepiej whee *dławi się* Oo ...
chcesz mnie zabić ! fuuu... to juz ferwex jest 100 razy smaczniejszy ; P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:25 am
YumiTao *dławi się* Oo ...
chcesz mnie zabić ! fuuu... to juz ferwex jest 100 razy smaczniejszy ; P robie w mysl zasady im gorzej smakuje, tym lepiej pomaga XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:26 am
BeeWolf nie wiem, czy sa az tak szybkie ale za to jakie sa fajne *maca go po uszach* Kyuu jakie kocie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:27 am
Aidanna osz! to lez w lozku, grzej sie tam... nio... jakis ibuprofen zatoki wez x3 ferwex postawi mnie na nogi ^^,a jak nie to to ... to kicha... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:28 am
Rin_Youkai BeeWolf nie wiem, czy sa az tak szybkie ale za to jakie sa fajne *maca go po uszach* Kyuu jakie kocie heart redface niezłe co nie ... 4laugh Pomacasz jeszcze ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:29 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf nie wiem, czy sa az tak szybkie ale za to jakie sa fajne *maca go po uszach* Kyuu jakie kocie heart redface niezłe co nie ... 4laugh Pomacasz jeszcze ? mrgreen nyo jak kocie to moge cale zycie macac heart * macu macu* a masz ogonek whee ? * macha mu swoim przed oczami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:29 am
YumiTao Aidanna osz! to lez w lozku, grzej sie tam... nio... jakis ibuprofen zatoki wez x3 ferwex postawi mnie na nogi ^^,a jak nie to to ... to kicha... sweatdrop ja to zawsze pije duzo herbaty, grzeje sie lozku i czasami mija whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:30 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf nie wiem, czy sa az tak szybkie ale za to jakie sa fajne *maca go po uszach* Kyuu jakie kocie heart redface niezłe co nie ... 4laugh Pomacasz jeszcze ? mrgreen nyo jak kocie to moge cale zycie macac heart * macu macu* a masz ogonek whee ? * macha mu swoim przed oczami* *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:31 am
YumiTao Aidanna osz! to lez w lozku, grzej sie tam... nio... jakis ibuprofen zatoki wez x3 ferwex postawi mnie na nogi ^^,a jak nie to to ... to kicha... sweatdrop on zawsze dziala ninja , a jak nie to czary mary! * zaczorowuje fervex tak, ze nie ma rady by nie zadzialal* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:32 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf nie wiem, czy sa az tak szybkie ale za to jakie sa fajne *maca go po uszach* Kyuu jakie kocie heart redface niezłe co nie ... 4laugh Pomacasz jeszcze ? mrgreen nyo jak kocie to moge cale zycie macac heart * macu macu* a masz ogonek whee ? * macha mu swoim przed oczami* A mam owija >ja puszysta kitka... <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:35 am
BeeWolf A mam owija >ja puszysta kitka... < nyu heart * bawi sie jego ogonkiem* , ale na pewno nie umiesz mialczec . Miał Miał * zaczyna nasladowac kotka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:36 am
Rin_Youkai BeeWolf A mam owija >ja puszysta kitka... < nyu heart * bawi sie jego ogonkiem* , ale na pewno nie umiesz mialczec . Miał Miał * zaczyna nasladowac kotka* >patrzy sie jej gleboko w oczy< nie nie umiem przykro mi .... Ale jak dostane buzi to moze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:37 am
dziekuje wróżko rin ,teraz to juz bankowo do wtorku sie wykuruje ...
ide spać pa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:38 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf A mam owija >ja puszysta kitka... < nyu heart * bawi sie jego ogonkiem* , ale na pewno nie umiesz mialczec . Miał Miał * zaczyna nasladowac kotka* >patrzy sie jej gleboko w oczy< nie nie umiem przykro mi .... Ale jak dostane buzi to moze. * MRaaal!* glosno rykla jak lwica * no dobra XD * daje mu buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:38 am
YumiTao dziekuje wróżko rin ,teraz to juz bankowo do wtorku sie wykuruje ...
ide spać pa ... ej ! ja mialam dobre checi .o. papa .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|