|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:04 pm
HeeroX Sei chan *Wyciąga poduszkę i kocyk i robi sobie posłanie na fotelu*Nyu^ ^ *siada wygodnie na podlodze* miuu smile *Układa się w fotelu*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:07 pm
Sei chan HeeroX Sei chan *Wyciąga poduszkę i kocyk i robi sobie posłanie na fotelu*Nyu^ ^ *siada wygodnie na podlodze* miuu smile *Układa się w fotelu*Nyu^ ^ *obserwuje ja* miuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:07 pm
HeeroX Sei chan HeeroX Sei chan *Wyciąga poduszkę i kocyk i robi sobie posłanie na fotelu*Nyu^ ^ *siada wygodnie na podlodze* miuu smile *Układa się w fotelu*Nyu^ ^ *obserwuje ja* miuu... Mykam papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:11 pm
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX Sei chan *Wyciąga poduszkę i kocyk i robi sobie posłanie na fotelu*Nyu^ ^ *siada wygodnie na podlodze* miuu smile *Układa się w fotelu*Nyu^ ^ *obserwuje ja* miuu... Mykam papatki!!! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:13 pm
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX Sei chan *Wyciąga poduszkę i kocyk i robi sobie posłanie na fotelu*Nyu^ ^ *siada wygodnie na podlodze* miuu smile *Układa się w fotelu*Nyu^ ^ *obserwuje ja* miuu... Mykam papatki!!! papatki *macha lapka* ja tez ide narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:49 pm
bo się nie wyspałem... Ozz narobił mi lipy, bo najwyraźniej dekoduje inaczej niż ja zdanie: "zapewne mam jej numer w telefonie, poszukam, jak znajdę to zadzwonię"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:50 pm
Kukus bo się nie wyspałem... Ozz narobił mi lipy, bo najwyraźniej dekoduje inaczej niż ja zdanie: "zapewne mam jej numer w telefonie, poszukam, jak znajdę to zadzwonię" :0 Przej .. rabane ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:57 pm
BeeWolf Kukus bo się nie wyspałem... Ozz narobił mi lipy, bo najwyraźniej dekoduje inaczej niż ja zdanie: "zapewne mam jej numer w telefonie, poszukam, jak znajdę to zadzwonię" :0 Przej .. rabane ! xp ooooooo... właśnie... krewniak... ja ty byś to zdekodował?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:00 pm
Kukus BeeWolf Kukus bo się nie wyspałem... Ozz narobił mi lipy, bo najwyraźniej dekoduje inaczej niż ja zdanie: "zapewne mam jej numer w telefonie, poszukam, jak znajdę to zadzwonię" :0 Przej .. rabane ! xp ooooooo... właśnie... krewniak... ja ty byś to zdekodował? Zapewne ... student sie znalazł wink ..hehe .. a co nie wiesz czy masz ..dobra .. ja byym to powiedział tak ps to twoja wypowiedz :> " A ładna jest ?? a wysle ci mmsa a nie nie masz mmsów to ci nie wysle czegoś ..! no ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:05 pm
BeeWolf Zapewne ... student sie znalazł wink ..hehe .. a co nie wiesz czy masz ..dobra .. ja byym to powiedział tak ps to twoja wypowiedz :> " A ładna jest ?? a wysle ci mmsa a nie nie masz mmsów to ci nie wysle czegoś ..! no ! eek powiem tak dosyć enigmatycznie... lepsze się widziało, gorsze się stukało... tak, wypowiedź jest moja, w rozmowie gdy Ozz się mnie pyta czy do niej zadzwonię, a za jego plecami stoi chyba kilka osoob... pomyśl co ta wypowiedź może znaczyć w moich ustach sweatdrop błagam, przynajmniej ty mnie nie zawiedź crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:06 pm
Kukus BeeWolf Zapewne ... student sie znalazł wink ..hehe .. a co nie wiesz czy masz ..dobra .. ja byym to powiedział tak ps to twoja wypowiedz :> " A ładna jest ?? a wysle ci mmsa a nie nie masz mmsów to ci nie wysle czegoś ..! no ! eek powiem tak dosyć enigmatycznie... lepsze się widziało, gorsze się stukało... tak, wypowiedź jest moja, w rozmowie gdy Ozz się mnie pyta czy do niej zadzwonię, a za jego plecami stoi chyba kilka osoob... pomyśl co ta wypowiedź może znaczyć w moich ustach sweatdrop błagam, przynajmniej ty mnie nie zawiedź crying no wiem co znaczy zawrzywszy ze nie jest piekna .. ze nie zadzwonisz i .. i ... moze kiedy indziej dokoncze !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:14 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf Zapewne ... student sie znalazł wink ..hehe .. a co nie wiesz czy masz ..dobra .. ja byym to powiedział tak ps to twoja wypowiedz :> " A ładna jest ?? a wysle ci mmsa a nie nie masz mmsów to ci nie wysle czegoś ..! no ! eek powiem tak dosyć enigmatycznie... lepsze się widziało, gorsze się stukało... tak, wypowiedź jest moja, w rozmowie gdy Ozz się mnie pyta czy do niej zadzwonię, a za jego plecami stoi chyba kilka osoob... pomyśl co ta wypowiedź może znaczyć w moich ustach sweatdrop błagam, przynajmniej ty mnie nie zawiedź crying no wiem co znaczy zawrzywszy ze nie jest piekna .. ze nie zadzwonisz i .. i ... moze kiedy indziej dokoncze !!! xd ładna to ona była... ale nic poza tym... zero jakiegokolwiek zainteresowania, poza fizycznym z mojej strony... a za przeproszeniem, panienek na pukla to ja mam cały notes, kolejna mi nie potrzebna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|