|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:33 am
Rin_Youkai Aidanna jestes kosmita i bedziesz robic na mnie eksperymenty! wiedzialam xd a nie handlowcem! ninja jak mozesz ... emo emo * bawi sie swoimi zielonymi czulkami* ale Ciebie tez i tak kocham xd *kops Bee w twarz* zostaw majty Rin!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:34 am
BeeWolf >podbiega na uszach do niej i gryzie ja w majtki ...< Dawaj ... heart Al * wyjmuje swoj drewniany zabawkowy mieczyk i robi mine zabojcy* jak to daj.... Jak to daj! a co ja bede na golasa lazic! * pozycja obronna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:35 am
Aidanna ale Ciebie tez i tak kocham xd Kyuuu 4laugh * tuli sie do niej* mrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:36 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai i ja mam ci uwierzyc tak? blaugh no wlasciwie... tak wink * siada i zaklada noge na noge* moj drogi...ja jestem powazna osoba. no dobra zaryzykuje tu parafke prosze* dokladnie czyta* czekaj.. co tutaj jest napisane tak niewyraźnie? O.o aa niiic podpisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:36 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna jestes kosmita i bedziesz robic na mnie eksperymenty! wiedzialam xd a nie handlowcem! ninja jak mozesz ... emo emo * bawi sie swoimi zielonymi czulkami* ale Ciebie tez i tak kocham xd *kops Bee w twarz* zostaw majty Rin!! scream Rin co ta czerwona żarówka robi na twoim czole? W dodatku świeci eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:37 am
Miyu_av_Isfolket Rin co ta czerwona żarówka robi na twoim czole? W dodatku świeci eek CO GDZIE?! Aaaaaa zabierz to zabierz! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:38 am
Rin_Youkai Aidanna ale Ciebie tez i tak kocham xd Kyuuu 4laugh * tuli sie do niej* mrrrr *probuje zlapac oddech* x3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyu_av_Isfolket Aidanna Rin_Youkai Aidanna jestes kosmita i bedziesz robic na mnie eksperymenty! wiedzialam xd a nie handlowcem! ninja jak mozesz ... emo emo * bawi sie swoimi zielonymi czulkami* ale Ciebie tez i tak kocham xd *kops Bee w twarz* zostaw majty Rin!! scream Rin co ta czerwona żarówka robi na twoim czole? W dodatku świeci eek usmiecha sie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skoro tak twierdzisz... ale ma nadzieje, ze nie ma tam nic o " wykorzystaniu mojego ciala w celach osobistych " * ciagle sie jeszcze wacha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:41 am
* zdjemuje to podejzane cus z siebie * Dobra przyznaje sie! Jestem czlowiekiem , a nie ufoludkiem .___. wybaczcie za te sterte klamstw jakimi was zarzucalam .__. * wielka skrucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:41 am
Rin_Youkai skoro tak twierdzisz... ale ma nadzieje, ze nie ma tam nic o " wykorzystaniu mojego ciala w celach osobistych " * ciagle sie jeszcze wacha* alez skąd- pomysl ze w koncu sie pogodzimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:42 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ale Ciebie tez i tak kocham xd Kyuuu 4laugh * tuli sie do niej* mrrrr *probuje zlapac oddech* x3 heart Nyuuuu * ciagle tuli* nyuuuu heart mraf Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:42 am
Rin_Youkai BeeWolf >podbiega na uszach do niej i gryzie ja w majtki ...< Dawaj ... heart Al * wyjmuje swoj drewniany zabawkowy mieczyk i robi mine zabojcy* jak to daj.... Jak to daj! a co ja bede na golasa lazic! * pozycja obronna* Kamae, w stopach tzyma Bokto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:43 am
Rin_Youkai * zdjemuje to podejzane cus z siebie * Dobra przyznaje sie! Jestem czlowiekiem , a nie ufoludkiem .___. wybaczcie za te sterte klamstw jakimi was zarzucalam .__. * wielka skrucha* a buuu x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:44 am
Lavagetas_heqetai alez skąd- pomysl ze w koncu sie pogodzimy no dobrze whee * kluje go szybciutko igla i czyta zasloniete zdanie * eek eek eek jak ... jak mogles crying crying crying * bierze widly * ja Ci pokaze ty klamczuchu jeden Xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|