|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:45 am
* pokazuje wymuszony usmiech* Czesc jak tam leci mrgreen Anzelemo: poczekaj Karen na pewno bedzie chciala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:49 am
Rin_Youkai * pokazuje wymuszony usmiech* Czesc jak tam leci mrgreen Anzelemo: poczekaj Karen na pewno bedzie chciala. nie leci bo zwieracz mam dobry ;P a poza tym to...ciepło, sie niedługo calkiem odzwyczaje od ubrań...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:50 am
Karen chciala mi zrobic fatality... wiec nad tym akurat musze pomyslec... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:52 am
Anzelmo Karen chciala mi zrobic fatality... wiec nad tym akurat musze pomyslec... >=D to oznacza, ze Cie lubi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:54 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * pokazuje wymuszony usmiech* Czesc jak tam leci mrgreen Anzelemo: poczekaj Karen na pewno bedzie chciala. nie leci bo zwieracz mam dobry ;P a poza tym to...ciepło, sie niedługo calkiem odzwyczaje od ubrań... Oo tak garaca jest strasznie .o. jak tak dalej pojdzie to calkiem przyzwyczaje sie spac na podlodze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:55 am
Rin_Youkai Anzelmo Karen chciala mi zrobic fatality... wiec nad tym akurat musze pomyslec... >=D to oznacza, ze Cie lubi XD oo... ona lubi... Autarka...>=D sama sie przyznala >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:57 am
Ja musze spadac na lotnisko xd Jakas impreza tam jest i mnie zaciagaja XP Papa 3nodding
* ciach widelkami Lave od tylu * mrgreen Pa-pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:58 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo Karen chciala mi zrobic fatality... wiec nad tym akurat musze pomyslec... >=D to oznacza, ze Cie lubi XD oo... ona lubi... Autarka...>=D sama sie przyznala >=D Ze Adasia lubi to widacX D ale ciebie tez .o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:00 am
Omi przyszla blaugh =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:00 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * pokazuje wymuszony usmiech* Czesc jak tam leci mrgreen Anzelemo: poczekaj Karen na pewno bedzie chciala. nie leci bo zwieracz mam dobry ;P a poza tym to...ciepło, sie niedługo calkiem odzwyczaje od ubrań... Oo tak garaca jest strasznie .o. jak tak dalej pojdzie to calkiem przyzwyczaje sie spac na podlodze XD ja spalem 2 tygodnie na podłodze, ale bylo przyjemnie bo nie samemu ;DDD mam nadzieje ze upały tak szybko sie nie skoncza ;] to juz bedzie podwojna zemsta Rin ! ;[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:01 am