|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 1:59 pm
Lavagetas_heqetai Rin- zemszcze sie, zobaczysz ;P a prosze bardzo, jestem gotowa twisted , ale najpierw... sie przespie XD * idzie szukac sobie milej i zimnej podlogi by nastepnie uwalic sie na nia jak pies i zasnac* Pa wszystkim 3nodding whee Del : oby brzuch szybko przestal bolec .o. nie dosc, ze upal to jeszcze bol xp ( o tak komary sa fuj! )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:03 pm
Lavagetas_heqetai kurde jaki upał...
Rin- zemszcze sie, zobaczysz ;P
Bee- pierwszy raz tak wygladam, fajnie ;D To dobrze, ja nie mam czasu, ale jak znajde to ide popakować troszke, i może na sloneczku sobie polerze. mrgreen >Daje rin arbuza< No chodz do mnie na kolanko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:06 pm
Rin_Youkai Del : oby brzuch szybko przestal bolec .o. nie dosc, ze upal to jeszcze bol xp ( o tak komary sa fuj! ) Juz powoli przestaje...prazynki mi napecznialy, napilam sie gazowanej wody i przeszlo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:33 pm
a jak mowiles, ze mnie mnie kochasz, to tez klamales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:40 pm
Delein the Wildest a jak mowiles, ze mnie mnie kochasz, to tez klamales? NIeeeeeeeeee... Ide ogladac TV
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:43 pm
BeeWolf Delein the Wildest a jak mowiles, ze mnie mnie kochasz, to tez klamales? NIeeeeeeeeee... Ide ogladac TV to ja ide spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:48 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest a jak mowiles, ze mnie mnie kochasz, to tez klamales? NIeeeeeeeeee... Ide ogladac TV to ja ide spac. bay bay dzika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 2:56 pm
ehh... dobra, robie selekcje... x.x mam dwa wolne miejsca na 1 Barton 003038... jesli ktos chce miec chalupke tutaj to niech do mnie pisze na pm... =^_^=
czas: do jutra do 16...
a tera mowie dobranoc... (najpierw na spacerek a potem po chlebek a na koncu SPAC xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:10 am