|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:20 am
fojk, nie pokazuje mi przedmiotów w inventory podczas umeblowywania domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:24 am
Mirabell fojk, nie pokazuje mi przedmiotów w inventory podczas umeblowywania domu. Uhh niedobrze .o. na pewno cus znowu a gaii nawala x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:26 am
Rin_Youkai Mirabell fojk, nie pokazuje mi przedmiotów w inventory podczas umeblowywania domu. Uhh niedobrze .o. na pewno cus znowu a gaii nawala x_X albo na tym kompie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:29 am
Mirabell Rin_Youkai Mirabell fojk, nie pokazuje mi przedmiotów w inventory podczas umeblowywania domu. Uhh niedobrze .o. na pewno cus znowu a gaii nawala x_X albo na tym kompie niedobry komputer, oj niedobry .o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:41 am
A czym bys sobie rzyczyła najbardziej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:45 am
BeeWolf A czym bys sobie rzyczyła najbardziej ? wachlarzem xd * nadstawia sie do wachlowania *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:47 am
Rin_Youkai BeeWolf A czym bys sobie rzyczyła najbardziej ? wachlarzem xd * nadstawia sie do wachlowania * A dostane buzi ? >przygotowuje sie do wachlowania i nadstawia ... sie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:50 am
BeeWolf A dostane buzi ? >przygotowuje sie do wachlowania i nadstawia ... sie< jesli sie ochlodze to tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:57 am
Rin_Youkai BeeWolf A dostane buzi ? >przygotowuje sie do wachlowania i nadstawia ... sie< jesli sie ochlodze to tak blaugh >wachluje ja < >cieszy sie jak debil...< >wachluje rin i w zasięgu wzroku ma miske z bobkiem< Bobek jest mniam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:00 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf A dostane buzi ? >przygotowuje sie do wachlowania i nadstawia ... sie< jesli sie ochlodze to tak blaugh >wachluje ja < >cieszy sie jak debil...< >wachluje rin i w zasięgu wzroku ma miske z bobkiem< Bobek jest mniam... mrgreen z czym @_@ z jakim bobkiem @_@'''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:06 am
Aaaaaaaa z tym XD juz sie balam, ze chodzi o cos obrzydliwego Xd Ho ho robi sie chlodniej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:09 am
Rin_Youkai Aaaaaaaa z tym XD juz sie balam, ze chodzi o cos obrzydliwego Xd Ho ho robi sie chlodniej mrgreen >macha ... < Może bobku ? *czemu obrzydliwego obrazu ?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:11 am
BeeWolf >macha ... < Może bobku ? *czemu obrzydliwego obrazu ?* bo po waszym "jezu" to ja mam juz uraz psychiczny XD bobek mi sie z bobkami zwierzecymi skojarzyl. nie dzieki nie lubie bobu xp co innego arbuz heart Nyo jeszcze chwila i bede zimna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|