|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:18 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Terrorystka Frania moja mama jest z wykształcenia zootechnikiem, no ale nie było na tyle pieniedzy zeby poszła na dobre studia... Uwazasz ze te studia sa gorsze od innych? Tak ona tak twierdzi, ze twoje studia sa do dupy, a tak nawiasem mowiac to ona w głebi duszy cie nienawidzi uwaza, iz jestes ordynarna, wulfgarna, niedorozwinienta emeocionalnie, i wogole taka dziak sucz z ciebie.... A tak to witam :* Uhu no ja wiedzialam! i ostatnio wspominala ze masz male piersi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:19 am
To się ciesze, że jesteś uswiadomiona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:20 am
Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:20 am
Żona do szefa domu pogrzebowego: - Chciałabym, żeby mój mąż został pochowany w błękitnym garniturze. - Ależ proszę panią! Czarny byłby bardziej odpowiedni! - Tu jest zaliczka. Ma być błękitny! Na pogrzebie nieboszczyk jest w pięknym błękitnym garniturze. - Bardzo panu dziękuję. Gdzie nabyliście taki piękny garnitur? - Mieliśmy kolejny pogrzeb i nieboszczyk był już ubrany w błękitny garnitur. Spytałem się wdowy czy możemy pochować jej męża w czarnym. Zgodziła się, więc... zamieniliśmy głowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:22 am
Delein the Wildest Terrorystka Frania moja mama jest z wykształcenia zootechnikiem, no ale nie było na tyle pieniedzy zeby poszła na dobre studia... Uwazasz ze te studia sa gorsze od innych? nie po prostu stwierdzam fakt, ze moja mama nie mogla dalej sie ksztalcic w tym kierunku i jest mi z tego powodu przykro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt. mowiła, tez ze pasz paskudny krzywy nos, zielone zeby, gruby tylek i gzyba ... wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Mirabell Anzelmo *podchodzi do niego* *tyka go kijkiem* eejj... Mirabell... zyyjeesz? żyje, żyje. którdy d Ameryki? jakies... 100 km od Warszawy na polnoc... taka fajna wioska... ale na co ci to? xP mam ochotę na 100km przejażdżkę sedesem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:24 am
Mirabell mam ochotę na 100km przejażdżkę sedesem. swietny pomysl... o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein the Wildest Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt. mowiła, tez ze pasz paskudny krzywy nos, zielone zeby, gruby tylek i gzyba ... wahmbulance a ja cie kocham. frania- coz, zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein the Wildest Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt. mowiła, tez ze pasz paskudny krzywy nos, zielone zeby, gruby tylek i gzyba ... wahmbulance zapomniales o najwazniejszym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Żona do szefa domu pogrzebowego: - Chciałabym, żeby mój mąż został pochowany w błękitnym garniturze. - Ależ proszę panią! Czarny byłby bardziej odpowiedni! - Tu jest zaliczka. Ma być błękitny! Na pogrzebie nieboszczyk jest w pięknym błękitnym garniturze. - Bardzo panu dziękuję. Gdzie nabyliście taki piękny garnitur? - Mieliśmy kolejny pogrzeb i nieboszczyk był już ubrany w błękitny garnitur. Spytałem się wdowy czy możemy pochować jej męża w czarnym. Zgodziła się, więc... zamieniliśmy głowy. MAsz makabryczne dowcipy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:25 am
ano...
ide czytac ciaociao
PS. nie podobaja mi sie Editorsi są nudnawi D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:26 am
Delein the Wildest Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt. ale za to masz owlosione heart a to tak przy okazji wiesz ze ja, Bee i Ozz jestesmy ekspertami w wykrywaniu i leczeniu raka piersi... ja wykrywam... mam 100% wykrywalnosc Bee leczy... najlepszy ekspert w tej branzy u Ozza przechodzi sie rekonwalescencje... podobno u niego jest jak w raju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:28 am
Kiray Delein the Wildest Kiray i ostatnio wspominala ze masz male piersi... W sumie to stwierdzila fakt. ale za to masz owlosione heart a to tak przy okazji wiesz ze ja, Bee i Ozz jestesmy ekspertami w wykrywaniu i leczeniu raka piersi... ja wykrywam... mam 100% wykrywalnosc Bee leczy... najlepszy ekspert w tej branzy u Ozza przechodzi sie rekonwalescencje... podobno u niego jest jak w raju Mam prywatnego terapeute mrgreen a teraz ide sie byczyc...trzymta sie! *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 8:28 am
BeeWolf Kiray Żona do szefa domu pogrzebowego: - Chciałabym, żeby mój mąż został pochowany w błękitnym garniturze. - Ależ proszę panią! Czarny byłby bardziej odpowiedni! - Tu jest zaliczka. Ma być błękitny! Na pogrzebie nieboszczyk jest w pięknym błękitnym garniturze. - Bardzo panu dziękuję. Gdzie nabyliście taki piękny garnitur? - Mieliśmy kolejny pogrzeb i nieboszczyk był już ubrany w błękitny garnitur. Spytałem się wdowy czy możemy pochować jej męża w czarnym. Zgodziła się, więc... zamieniliśmy głowy. MAsz makabryczne dowcipy. hmm... lepsze makabryczne niz zadne... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|