|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:21 am
BeeWolf Dzika siemka smile jak sie jeździło konno ? Ba! Takiego ogierka dostalam, ze jak sie rozgalopowal, to nie potrafilam go zatrzymac i myslalam, ze mi punkty za to odejma xD Cudowne zwierze... Tenkju Aid...zpstajesz wpisana na liste ninja Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:22 am
Aidanna nie ma sprawy.... dramallama 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:23 am
Delein the Wildest Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo O kusza, czyli reszte zycia spedzisz w stajni ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:24 am
to narka, lece uzmażyć stringi, erm.. kotlety.
Del, napewno się dostaniesz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:24 am
BeeWolf Aidanna nie ma sprawy.... dramallama 3nodding  uooooooo.... x3 Dzika: nie ma sprawy.... Rhodzyn ma dzis dobry dzien, a ja i tak sobie odbije ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:25 am
BeeWolf Delein the Wildest Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo O kusza, czyli reszte zycia spedzisz w stajni ... pirate Ciebie sie tam odda... bedziesz miec fachowa opieke... ja idem sie szykowac... papaaa ninja 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:26 am
BeeWolf Delein the Wildest Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo O kusza, czyli reszte zycia spedzisz w stajni ... pirate Jezeli uwazasz, ze bede zyc jeszcze tylko 5 lat, to bardzo dziekuje mrgreen Ale skladam jeszcze na architekture krajobrazu, wiec zobacze gdzie sie dostane. A baba w akademiku powiedziala, ze dziewczyny zdajace na zootechnike sa puste....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:36 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo O kusza, czyli reszte zycia spedzisz w stajni ... pirate Jezeli uwazasz, ze bede zyc jeszcze tylko 5 lat, to bardzo dziekuje mrgreen Ale skladam jeszcze na architekture krajobrazu, wiec zobacze gdzie sie dostane. A baba w akademiku powiedziala, ze dziewczyny zdajace na zootechnike sa puste.... Hm, ... no to nie idź tam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:38 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Mir- zootechnika ze specjalizacja hodowla koni i jezdziectwo O kusza, czyli reszte zycia spedzisz w stajni ... pirate Jezeli uwazasz, ze bede zyc jeszcze tylko 5 lat, to bardzo dziekuje mrgreen Ale skladam jeszcze na architekture krajobrazu, wiec zobacze gdzie sie dostane. A baba w akademiku powiedziala, ze dziewczyny zdajace na zootechnike sa puste.... Hm, ... no to nie idź tam smile Dlaczemu? Pojde tam, bo chce studiowac cos, co lubie...a nie cos co teoretycznie da mi prace, bo w tym kraju coraz mniej osob pracuje w zawodzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 6:06 am
Delein the Wildest Dlaczemu? Pojde tam, bo chce studiowac cos, co lubie...a nie cos co teoretycznie da mi prace, bo w tym kraju coraz mniej osob pracuje w zawodzie... Ol ye! Del dobrze robisz ! whee praca z konmi daje wyjatkowe zadowolenie 3nodding a jak ten ogier sie nazywal >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 7:57 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Dlaczemu? Pojde tam, bo chce studiowac cos, co lubie...a nie cos co teoretycznie da mi prace, bo w tym kraju coraz mniej osob pracuje w zawodzie... Ol ye! Del dobrze robisz ! whee praca z konmi daje wyjatkowe zadowolenie 3nodding a jak ten ogier sie nazywal >.> Eskalion bodajze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|