|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:01 am
zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:03 am
Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:05 am
Aidanna Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O' Pogieło go to nie jest groźne, pawiana tez pogieło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:06 am
BeeWolf Aidanna Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O' Pogieło go to nie jest groźne, pawiana tez pogieło. a jego to niby czemu / wszyscy wariuja o.O *odsowa sie krok od wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:09 am
BeeWolf Mirabell Rin_Youkai witaj ninja * hie hie hie on ma maaassske +^+ psychopatyczna mina* ano mam:] swego czasu się spłukałem i jak jeszcze były za 80k to se kupiłem. Teraz na gai panuje straszna inflacja i wszysto leci do gory strasznie. >Oglada jego maske< A wporzo, lajf is brutal ... jjak zawsze, pisze głupoty, świnstwa, pije piwo i staram się nic nie robic a jak u ciebie a ja w końcu mam net, ale nie mam za dużo czasu, żeby z niego korzystać. na tygodniu praca a w weekendy pasowałoby do kogoś wpaść czy coś w domu zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:10 am
znowu jestem zmeczona... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:10 am
*puff* no i wrocilam z Lublina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:11 am
BeeWolf Aidanna Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O' Pogieło go to nie jest groźne, pawiana tez pogieło. to w ogóle nie jest groźne, proszę ciebie. kto to jest pawian?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:11 am
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! znowu mnie komarl w brzuch ugryzl!!! i tak wygladam jakbym sie naklowala domokun gonk
kto chce dotacyje? moze dostanie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:12 am
witam Terrorystkę i Dziką! już po egzaminach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:14 am
Aidanna nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! znowu mnie komarl w brzuch ugryzl!!! i tak wygladam jakbym sie naklowala domokun gonk kto chce dotacyje? moze dostanie ninja bo ja teges...zbieram na laurelsy...hyh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:15 am
Mirabell witam Terrorystkę i Dziką! już po egzaminach? Po jednym...zdalam mrgreen Alez kurde 90 osob na 36 miejsc...liczac, ze nei wszystkim poslzo na egzaminie i wierzac w to, ze moje wyniki matur z polskiego i angola podniosa mi punktacje to moze kurde balans sie dostane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:17 am
Mirabell BeeWolf Aidanna Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O' Pogieło go to nie jest groźne, pawiana tez pogieło. to w ogóle nie jest groźne, proszę ciebie. kto to jest pawian? Kukus to pawian, masz przesrane, ja naszczescie mam wiecej czasu bo inaczej bym zachorował. Dzika siemka smile jak sie jeździło konno ? Aid Dziekuje >mokre buzi<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:18 am
Delein the Wildest Mirabell witam Terrorystkę i Dziką! już po egzaminach? Po jednym...zdalam mrgreen Alez kurde 90 osob na 36 miejsc...liczac, ze nei wszystkim poslzo na egzaminie i wierzac w to, ze moje wyniki matur z polskiego i angola podniosa mi punktacje to moze kurde balans sie dostane... 36 miejsc? to co to za kierunek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 4:19 am
BeeWolf Mirabell BeeWolf Aidanna Mirabell zaraz wracam, szał na Amandę właśnie leci ze co ? o.O' Pogieło go to nie jest groźne, pawiana tez pogieło. to w ogóle nie jest groźne, proszę ciebie. kto to jest pawian? Kukus to pawian, masz przesrane, ja naszczescie mam wiecej czasu bo inaczej bym zachorował. Dzika siemka smile jak sie jeździło konno ? Aid Dziekuje >mokre buzi< nie ma sprawy.... dramallama 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|