|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:25 am
Terrorystka Frania Omega co Ty masz na sobie? spodniczke, gorsecik i opaske na oczka- to itemek z nowego listu, mozna go nosic na wiele sposobow, do wyboru jest tez katana (mozesz podejrzec jak wygladaja wszystkie pozycje w polskim topiku o itemkach dotacyjnych, Twistusia wstawila linka do topiku z "pozami")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:25 am
*wchodzi na sale* dobry wieczor... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:27 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omega co Ty masz na sobie? spodniczke, gorsecik i opaske na oczka- to itemek z nowego listu, mozna go nosic na wiele sposobow, do wyboru jest tez katana (mozesz podejrzec jak wygladaja wszystkie pozycje w polskim topiku o itemkach dotacyjnych, Twistusia wstawila linka do topiku z "pozami") ble ble ble ni podoba się mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:28 am
Mroczny Tato ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen To nie koncert zyczen. Poza tym Ty pewnie nie jesz takich rzeczy jak ja, ale ok *podaje mu cukinie i krazki marchewki ugotowane na parze i posypane bazylia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:29 am
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego ze niby co? gotowac Ci mam? ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen ty jestes mi winny masaz i co? i oczywiscie sie go nie doczekam... _ _" taa... plaza ci sie chyba njabardziej podobala zaraz po ferrari albo i przed XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania Omega co Ty masz na sobie? spodniczke, gorsecik i opaske na oczka- to itemek z nowego listu, mozna go nosic na wiele sposobow, do wyboru jest tez katana (mozesz podejrzec jak wygladaja wszystkie pozycje w polskim topiku o itemkach dotacyjnych, Twistusia wstawila linka do topiku z "pozami") ble ble ble ni podoba się miwcale nie musi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mroczny Tato ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen To nie koncert zyczen. Poza tym Ty pewnie nie jesz takich rzeczy jak ja, ale ok *podaje mu cukinie i krazki marchewki ugotowane na parze i posypane bazylia* wpieprzalismy przez caly obo frytki dwa razy dziennie x___O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:33 am
Omega Sun Terrorystka Frania ble ble ble ni podoba się mi wcale nie musi ee tam... bardzo ladny stroj, Omi >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:33 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego ze niby co? gotowac Ci mam? ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen ty jestes mi winny masaz i co? i oczywiscie sie go nie doczekam... _ _" taa... plaza ci sie chyba njabardziej podobala zaraz po ferrari albo i przed XP no nie wiem jak to bylo z tym masazem 12 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:36 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego ze niby co? gotowac Ci mam? ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen ty jestes mi winny masaz i co? i oczywiscie sie go nie doczekam... _ _" taa... plaza ci sie chyba njabardziej podobala zaraz po ferrari albo i przed XP no nie wiem jak to bylo z tym masazem 12 mrgreen tak se dotykac to ja Ciebie tez mogłam XP ja chciałam karku! : (
daj spokój okroooopne D: i metke mi z majtek widać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:43 am
Terrorystka Frania tak se dotykac to ja Ciebie tez mogłam XP ja chciałam karku! : (
daj spokój okroooopne D: i metke mi z majtek widać xd Tia marne biodra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:44 am
Anzelmo Omega Sun Terrorystka Frania ble ble ble ni podoba się mi wcale nie musi ee tam... bardzo ladny stroj, Omi >=D dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:46 am
Omega Sun Anzelmo ee tam... bardzo ladny stroj, Omi >=D dziekuje heart nie dziekuj... nie ma potrzeby... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:51 am
Omega Sun Anzelmo Omega Sun Terrorystka Frania ble ble ble ni podoba się mi wcale nie musi ee tam... bardzo ladny stroj, Omi >=D dziekuje heart Dobra dobra nie spoufalać sie ... ja ide na piwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|