|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:04 am
Omega Sun Rin_Youkai a ja dzis szczura w piwnicy zobaczylam x_X''' oz! trzeba bedzie kotka kupic >.> ( Kiciaaaaaaaaa +^+ bedzie w domu Kiiiiiiiiiicia +^+ ) moge Ci pozyczyc, ale jest juz stary i za leniwy zeby polowac Wtoj kot to jest strasznie rospustny, dlatego nie ma siły polować a nie ze starości. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:05 am
BeeWolf >patrzy sie jak slodko wcina czerwonego< Szcura,.. no niesamowite .... >przypomina sobie swoje piwnicowe szczury< Tak to były czasy. A ty znowu nie jesz >o> * bierze owoc w reke i podchodzi do niego* no dalej nie osamotniaj mnie XD * stara sie wepchnac mu go do buzi* Ukyu zwierzatka sa slodkie, ale jak szczurek przegryzie kombinezony do nurkownia to nie bedzie ladnie .o. dlatego trzeba sprowadzic kicie +^+ bede ja glaskac i glaskac i glaskac +^+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:05 am
BeeWolf >patrzy sie jak slodko wcina czerwonego< Szcura,.. no niesamowite .... >przypomina sobie swoje piwnicowe szczury< Tak to były czasy. ja miałam myszki. Były takie tycie i w miarę ładne, póki nie weszłam do kuchni i zobaczyłam jedna na patelni, częstującą się resztkami jajecznicy _^_ no i kupiliśmy sobie kicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:07 am
Omega Sun Rin_Youkai a ja dzis szczura w piwnicy zobaczylam x_X''' oz! trzeba bedzie kotka kupic >.> ( Kiciaaaaaaaaa +^+ bedzie w domu Kiiiiiiiiiicia +^+ ) moge Ci pozyczyc, ale jest juz stary i za leniwy zeby polowac to nic ninja posluzy jako obiekt do glaskania i sciskania whee 4laugh Jak sie wabi ? ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:08 am
BeeWolf Omega Sun Rin_Youkai a ja dzis szczura w piwnicy zobaczylam x_X''' oz! trzeba bedzie kotka kupic >.> ( Kiciaaaaaaaaa +^+ bedzie w domu Kiiiiiiiiiicia +^+ ) moge Ci pozyczyc, ale jest juz stary i za leniwy zeby polowac Wtoj kot to jest strasznie rospustny, dlatego nie ma siły polować a nie ze starości. mrgreen mozliwe, wczoraj kicia byla smutna, caly dzien stala na lapkach wpatrzona w okienko piwniczne i wolala swojego przyjaciela, ale nie przyszedl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:11 am
Rin_Youkai to nic ninja posluzy jako obiekt do glaskania i sciskania whee 4laugh Jak sie wabi ? ^o^ z tym, to moze byc problem... nie lubi jak sie go glaszcze, dotyka, zaczepia, przeszkadza spac.... wtedy atakuje i wgryza sie w rece xd Mial traumatyczne przezycia zanim do mnie trafil, najpierw szczur zagryzl mu rodzine a potem dzieci sie nad nim znecaly: bily, podnosily za uszka itd. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:12 am
ooo kto wrocil, przywiozles mi jakiegos latynosa ze slonecznej Hiszpanii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:14 am
Omega Sun ooo kto wrocil, przywiozles mi jakiegos latynosa ze slonecznej Hiszpanii? on wrocil nie, same geje. mam nadzieje ze chociaz kartka dojdzie i ze sie doczytasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:16 am
Mroczny Tato Omega Sun ooo kto wrocil, przywiozles mi jakiegos latynosa ze slonecznej Hiszpanii? on wrocil nie, same geje. mam nadzieje ze chociaz kartka dojdzie i ze sie doczytasz. hehe dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:18 am
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun ooo kto wrocil, przywiozles mi jakiegos latynosa ze slonecznej Hiszpanii? on wrocil nie, same geje. mam nadzieje ze chociaz kartka dojdzie i ze sie doczytasz. hehe dzieki *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:20 am
Mroczny Tato *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego ze niby co? gotowac Ci mam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:22 am
Omega co Ty masz na sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:23 am
Omega Sun Mroczny Tato *zmeczon zmeczon* rusz ze sie i zrob cos dobrego ze niby co? gotowac Ci mam? ano przydalo by sie. i jakis masaz czy cos. a tam plaza tam byla fajna, bo panie sie ani troche nie krepowaly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 10:25 am
Terrorystka Frania Omega co Ty masz na sobie? o fuuuu ale okropne rzeczy w listach D:
*sprzedaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|