|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:12 am
ja bym nie radzila ninja * zerka na ukryty miecz za bee* on ma to cos.... @_@ co daje mu sile @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:13 am
Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:15 am
Rin_Youkai ja bym nie radzila ninja * zerka na ukryty miecz za bee* on ma to cos.... @_@ co daje mu sile @_@ a ja mam to cos w nodze (imitacja kopniaka z polobrotu Chucka Norrisa) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:15 am
EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen a co sie stalo >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:16 am
Rin_Youkai ja bym nie radzila ninja * zerka na ukryty miecz za bee* on ma to cos.... @_@ co daje mu sile @_@ ale rinek ty tez masz przewage... nie powiem gdzie ale DAWAJ!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:17 am
Rin_Youkai BeeWolf >patrzy sie jej w dekolet< No, no juz sie tak niegoraczkuj. * bierze drugie krzeslo * Ha! Teraz jestem tak wysoko, ze mi dekoltu nie widac * wystawia jezyk* blaugh >gapi sie jej na majtki< >Przytula do jejłona< Ty to chyba robisz specialnie co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen podziel sie radoscia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen a co sie stalo >.> wlasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:19 am
Gajusia EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen podziel sie radoscia ^^ nuuu.. .byłam na Starówce z kolegą było nam gorąco ale miło whee i jedliśmy looody... i w ogóle było fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:19 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf >patrzy sie jej w dekolet< No, no juz sie tak niegoraczkuj. * bierze drugie krzeslo * Ha! Teraz jestem tak wysoko, ze mi dekoltu nie widac * wystawia jezyk* blaugh >gapi sie jej na majtki< >Przytula do jejłona< Ty to chyba robisz specialnie co ? ja bym na twoim miejscu zdzielila go tym mieczykiem i to porzadnie
ja jestem grzeczna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:20 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf >patrzy sie jej w dekolet< No, no juz sie tak niegoraczkuj. * bierze drugie krzeslo * Ha! Teraz jestem tak wysoko, ze mi dekoltu nie widac * wystawia jezyk* blaugh >gapi sie jej na majtki< >Przytula do jejłona< Ty to chyba robisz specialnie co ? * staje z mina zalamanego swiatopogladu* T.T'''''' * mysli mysli.... * Ale ja mam spodnie! Uuuhuhuuhuhuh * niepohamowana radosc * i zadnych majtek mi nie widac ha! muahahahah Muhahahahahahah twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:20 am
renge_karen Rin_Youkai EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen a co sie stalo >.> wlasnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:21 am
Ann_Miho Gajusia Ten koles sie napalil...Rin! Ucielaj! poprawka on prawie zawsze jest napalony stare Dzieki, za podsumowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:21 am
EvilYuki Gajusia EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen podziel sie radoscia ^^ nuuu.. .byłam na Starówce z kolegą było nam gorąco ale miło whee i jedliśmy looody... i w ogóle było fajnie whee Uuuuuuuuu Aaaaaaa mrgreen sexi! Yukis miala mini randeczke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 9:22 am
Rin_Youkai EvilYuki Gajusia EvilYuki Niuuuu! whee Jestem RA-DO-SNA!!! mrgreen podziel sie radoscia ^^ nuuu.. .byłam na Starówce z kolegą było nam gorąco ale miło whee i jedliśmy looody... i w ogóle było fajnie whee Uuuuuuuuu Aaaaaaa mrgreen sexi! Yukis miala mini randeczke mrgreen Łiiiii!!! whee Ale i tak mi smutno, bo pies mi zjadł pióro od tabletu emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|