|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:49 pm
dobra, lece po chlebek, a potem na spacerek... =^_^=
milej nocki zycze... =^_^=
ciao =^-^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:50 pm
Anzelmo dobra, lece po chlebek, a potem na spacerek... =^_^= milej nocki zycze... =^_^= ciao =^-^= dobranoc, milego spaceru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:01 pm
Aidanna http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=k782kp4c kliknijcie jak chcecie pomoc mojej kolezance xp Ynternetowe shitgamy sa nudne neutral Ogame mnie znudzilo Crims mnie zanudzilo Bitfight mnie dobilo
ja cem pograc w neuroshimke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:04 pm
Baliaur Aidanna http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=k782kp4c kliknijcie jak chcecie pomoc mojej kolezance xp Ynternetowe shitgamy sa nudne neutral Ogame mnie znudzilo Crims mnie zanudzilo Bitfight mnie dobilo
ja cem pograc w neuroshimke ja tam w to nie gram... poprosila to wrzucilam linka gdzie moge x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:07 pm
osz !! Toz to ty Bali!!! dawno Cie nie bylo!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:07 pm
Aidanna Baliaur Aidanna http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=k782kp4c kliknijcie jak chcecie pomoc mojej kolezance xp Ynternetowe shitgamy sa nudne neutral Ogame mnie znudzilo Crims mnie zanudzilo Bitfight mnie dobilo
ja cem pograc w neuroshimke ja tam w to nie gram... poprosila to wrzucilam linka gdzie moge x3 Ahja biggrin ja bidulka podra znalezc ni moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:08 pm
Baliaur Aidanna http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=k782kp4c kliknijcie jak chcecie pomoc mojej kolezance xp Ynternetowe shitgamy sa nudne neutral Ogame mnie znudzilo Crims mnie zanudzilo Bitfight mnie dobilo
ja cem pograc w neuroshimke sama stworz jakas gre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 4:11 pm
Aidanna osz !! Toz to ty Bali!!! dawno Cie nie bylo!! 4laugh Nie matka terasea cool No zycie, nad morzem sie bylo takie tam. Ozz a zeby mi sie chcialo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 11:19 pm
*otwiera powoli oczy* *wstaje* *ziewa* *rozglada sie za ludzmi* *pochodzi do stolika z herbatka i nalewa owa herbatke do kubka* *siada na kanapie* *popija herbatke* *czeka... a jak inaczej... xD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:10 am
Cholera jasna! Co za miły początek dnia! Ojciec znalazł pióro od tabletu...
pogryzł je mój pies i dupa i dupa i nici z rysowania... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:20 am
EvilYuki Cholera jasna! Co za miły początek dnia! Ojciec znalazł pióro od tabletu... pogryzł je mój pies i dupa i dupa i nici z rysowania... crying nie przejmuj sie... *przytula Yuki* wiem co zrobie... >=D *idzie do sklepu po nowe pioro* *przychodzi i daje owe pioro dla Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:28 am
Anzelmo EvilYuki Cholera jasna! Co za miły początek dnia! Ojciec znalazł pióro od tabletu... pogryzł je mój pies i dupa i dupa i nici z rysowania... crying nie przejmuj sie... *przytula Yuki* wiem co zrobie... >=D *idzie do sklepu po nowe pioro* *przychodzi i daje owe pioro dla Yuki *sciska mocno Anzelma po czym mowi* Ach, dziekuję Ci za okazane mi współczuuucie... Ciekawe, co mój ojciec myśli o piórze... bo albo uważa, ze mi tak dobrze (nie pilnowałam), albo kupi mi nowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:31 am
EvilYuki *sciska mocno Anzelma po czym mowi* Ach, dziekuję Ci za okazane mi współczuuucie... Ciekawe, co mój ojciec myśli o piórze... bo albo uważa, ze mi tak dobrze (nie pilnowałam), albo kupi mi nowe... xP hmm... kupi nowe... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:34 am
Anzelmo EvilYuki *sciska mocno Anzelma po czym mowi* Ach, dziekuję Ci za okazane mi współczuuucie... Ciekawe, co mój ojciec myśli o piórze... bo albo uważa, ze mi tak dobrze (nie pilnowałam), albo kupi mi nowe... xP hmm... kupi nowe... >=D jeszcze zobaczymy, to jest wredna bestia... No a co u Ciebie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|