|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:31 pm
Anzelmo Ozzwald i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych emerytki... ty juz mi nic nie mow... wczoraj oberwalem z torby z zakupami od emerytki, poniewaz wchodzilem po schodach i nie raczylem sie zapytac czy jej pomoc... xPP oberwalam kiedys z lokcia od jakiejs babci, ktora zepchnela mnie ze schodkow od autobusu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:32 pm
Anzelmo Aidanna no ja juz byla na spacerze o 21 i fajnie milusio bylo 4laugh hmm... chyba tez pojde zara na spacerek... =^_^= tylko uwazaj na wsciekle chrabaszcze! gonk du du du doom!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:35 pm
Aidanna oberwalam kiedys z lokcia od jakiejs babci, ktora zepchnela mnie ze schodkow od autobusu xp eh... niektore babcie sa naprawde nie mile... jak siedzialem w autobusie, jechalem do centrum Wawy, jakas babcia do mnie podchodzi i mowi: "Wstawaj, kur**, nie widzisz ze ja tu stoje i sie mecze?!" taa... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:36 pm
Anzelmo Aidanna oberwalam kiedys z lokcia od jakiejs babci, ktora zepchnela mnie ze schodkow od autobusu xp eh... niektore babcie sa naprawde nie mile... jak siedzialem w autobusie, jechalem do centrum Wawy, jakas babcia do mnie podchodzi i mowi: "Wstawaj, kur**, nie widzisz ze ja tu stoje i sie mecze?!" taa... =^_^= babcie sa straszne... x3 ale np: kolezanka kiedys ustapila jakiemus dziadkowi miejsce i dostala taki fajny wierszyk o tym wlasnie x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:37 pm
Anzelmo Ozzwald i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych emerytki... ty juz mi nic nie mow... wczoraj oberwalem z torby z zakupami od emerytki, poniewaz wchodzilem po schodach i nie raczylem sie zapytac czy jej pomoc... xPP ja to zwykle po nogach obrywam w tramwaju siatami jak sie przeciskaja do upatrzonego miejsca siedzacego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:38 pm
Ozzwald Anzelmo Ozzwald i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych emerytki... ty juz mi nic nie mow... wczoraj oberwalem z torby z zakupami od emerytki, poniewaz wchodzilem po schodach i nie raczylem sie zapytac czy jej pomoc... xPP ja to zwykle po nogach obrywam w tramwaju siatami jak sie przeciskaja do upatrzonego miejsca siedzacego mnie to przeraza... wchodza do jakiegos pojazdu i odrazu szukaja jakiegos miejsca! a pozniej lgna tam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:38 pm
Anzelmo eh... niektore babcie sa naprawde nie mile... a zauwazyles ile sily maja?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:40 pm
Aidanna babcie sa straszne... x3 ale np: kolezanka kiedys ustapila jakiemus dziadkowi miejsce i dostala taki fajny wierszyk o tym wlasnie x3 eh... no tak... u nas jest taki jeden dziadek ktory kiedys mowil do mnie "oj ty synu z magazynu"... raz tak powiedzial idac ze swoim... kolega, chyba... no i koncu przechodze kolo tego drugiego dziadka, mowie "dzie dobry"... a ten... "oj ty synu skur**synu*... potem sie dowiedzialem ze on na jedno ucho nie slyszy... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:42 pm
Ozzwald a zauwazyles ile sily maja?! eek widzialem... poczulem... na poczatku wydaja sie takie biedne, schorowane, ktorym trza ustapic, pomoc... a jak dojdzie co do czego to tak potrafia przywalic... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:43 pm
podsumowujac: Unikaj starszych ludzi, bo oni tacy niepozorni, a moga przywalic! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:44 pm
Anzelmo Aidanna babcie sa straszne... x3 ale np: kolezanka kiedys ustapila jakiemus dziadkowi miejsce i dostala taki fajny wierszyk o tym wlasnie x3 eh... no tak... u nas jest taki jeden dziadek ktory kiedys mowil do mnie "oj ty synu z magazynu"... raz tak powiedzial idac ze swoim... kolega, chyba... no i koncu przechodze kolo tego drugiego dziadka, mowie "dzie dobry"... a ten... "oj ty synu skur**synu*... potem sie dowiedzialem ze on na jedno ucho nie slyszy... xDD co nieuslyszy to sobie dopowie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:44 pm
Aidanna podsumowujac: Unikaj starszych ludzi, bo oni tacy niepozorni, a moga przywalic! gonk przywaliz, przygadac, zgnoic... a ty im nic nie zrobisz... bo nie wypada gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:46 pm
Anzelmo Aidanna podsumowujac: Unikaj starszych ludzi, bo oni tacy niepozorni, a moga przywalic! gonk przywaliz, przygadac, zgnoic... a ty im nic nie zrobisz... bo nie wypada gonk co gorsza maja male emerytury i przez to zadko piora i sie myja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:46 pm
Ozzwald Anzelmo eh... no tak... u nas jest taki jeden dziadek ktory kiedys mowil do mnie "oj ty synu z magazynu"... raz tak powiedzial idac ze swoim... kolega, chyba... no i koncu przechodze kolo tego drugiego dziadka, mowie "dzie dobry"... a ten... "oj ty synu skur**synu*... potem sie dowiedzialem ze on na jedno ucho nie slyszy... xDD co nieuslyszy to sobie dopowie rofl nooo... a on mi dopowiedzial... tylko czemu sie nie zastanowil co mowil... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:48 pm
Ozzwald Anzelmo Aidanna podsumowujac: Unikaj starszych ludzi, bo oni tacy niepozorni, a moga przywalic! gonk przywaliz, przygadac, zgnoic... a ty im nic nie zrobisz... bo nie wypada gonk co gorsza maja male emerytury i przez to zadko piora i sie myja gonk nom... tylko potem tak z deka smierdza... x.x czasem gorzej niz w sklepie rybnym >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|